Cafepedia Summer Session "Proiectii de scurt-metraje"

Locul desfasurarii: Cafepedia 3

Organizator: Cafepedia si Art Music & Film

Cafepedia Summer Session


Joi , 9 iulie 2009 ora 21:30 sunteţi invitaţi la Cafepedia 3 pentru a participa la un nou eveniment din seria Cafepedia Summer Session . De data aceasta , ne adresăm iubitorilor cinematografiei şi amatorilor de filme cu o seară specială de proiecţii de scurt metraje ,realizate de către tinerii studenţi români .
Am ales scurt-metraje deoarece , deşi este o ramură a cinematografiei care se bucură de un număr mare de adepţi ,în ţara noastră nu există spaţii unde amatorii genului să se poată delecta cu aşa ceva . Festivalurile de gen , relativ puţine la număr ,oferă singurele ocazii pentru a viziona scurt-metraje , şi am dori ca acest lucru să se schimbe .Mai mult decât atât , după cum a demonstrat în ultimii anii , cinematografia română este una cu o valoare recunoscută pe plan mondial , reprezentanţii ţării noastre câştigând numeroase premii la festivaluri internaţionale , atât pentru filmele de lung metraj cât şi pentru scurt-metraje . Pe lânga aceasta , am dori să oferim şi tinerelor speranţe ale filmului românesc ocazia de a îşi face cunoscută publicului viziunea artistică şi de a facilita o întâlnire între iubitorii genului şi viitoarea elită a filmului românesc.
Aşadar Cafepedia Summer Session şi Art Music & Film vă aşteaptă cu drag să paşiţi alături de noi în lumea fascinantă a filmului , joi , 9 iulie la ora 21:30 la Cafepedia.Cafepedia , Str. Pictor Verona nr 2.
Rezervări la 0721 102 102 .

Despre ASOCIATIA CULTURALA


Locaţie Str Şelari , nr. 12 (Colt cu Covaci).
“Art Boulevard” este un eveniment organizat de Asociaţia Culturală “Art Music & Film” în parteneriat cu Comisia de Cultură a Consiliului General al Primăriei Municipiului Bucureşti , ArCuB , Bucureşti -Cartier de Vara şi Primaria Municipiului Bucureşti .

Sponsori :Pepsi , Glit Innovate IT, Star Storage, Apolodor Comimpex, Humanitas ,X-Force.
Contact: Aldea Andreea PR Manager “Art Music & Film”
Tel: 0724727488 ; E-mail: aldea.andreea@artmusicandfilm.ro ;

Participare: Intrare libera