Concert L'Orchestre de Roche in inchereie Art Boulevard

Locul desfasurarii: Str. Selari , nr 12L'orchestre de Roche la Art Boulevard

Organizator: Art Music & Film

Cine credea ca electro funk-ul nu se impaca foarte bine cu chitara, bass, tobe, voce si samples se inseala. Noua trupa romaneasca L'Orchetre de Roche este exemplul cel mai concludent cand vorbim despre muzica electronica facuta live si ambalata sub forma unei trupe.
L'Orchestre de Roche a debutat la inceputul acestui an iar unul dintre cele mai importante prime gig-uri a fost in Vama Veche, de 1 Mai. Cei cinci membri ai proaspatului proiect imbina intr-un mod inedit electro, funk, cu influente disco, totul live. Isi descriu stilul muzical ca digital versus analogic music, iar in influentele lor se regasesc atat trupe precum Moloko, Groove Armada sau Faithless, dar si DJi precum Sven Vath sau Loco Dice.
Un sunet nou, tanar, cantat cu pasiune si dragoste pentru ritm. Muzica trupei combina stilurile clasice de funk, jazz si alternativ cu puterea ritmului si vibe-ul cald al sunetelor electronice produse de samplere, sintetizatoare si groove machines. Prin aceasta fuziune, baietii fac un experiment intre sunet analog si digital, in care instrumentele reci (chitara bass, percutii, chitara, saxofon) sustin generatoarele electronice de sunet. Prin experimentul analog vs. digital, L'Orchestre de Roche propune o noua abordare, un nou show live, unic si fresh, alternand vechiul si noul pentru a oferi publicului o panza pe care acesta sa-si picteze propria gama de senzatii.
Nu ratati concert unic cu L’orchestre de Roche , duminica , ora 20 la Art Boulevard , cel mai liber festival de arta !


Aldea Andreea
Pr Manager \"Art Music & Film\"

Despre ASOCIATIA CULTURALA


Locaţie Str Şelari , nr. 12 (Colt cu Covaci).
“Art Boulevard” este un eveniment organizat de Asociaţia Culturală “Art Music & Film” în parteneriat cu Comisia de Cultură a Consiliului General al Primăriei Municipiului Bucureşti , ArCuB , Bucureşti -Cartier de Vara şi Primaria Municipiului Bucureşti .

Sponsori :Pepsi , Glit Innovate IT, Star Storage, Apolodor Comimpex, Humanitas ,X-Force.
Contact: Aldea Andreea PR Manager “Art Music & Film”
Tel: 0724727488 ; E-mail: aldea.andreea@artmusicandfilm.ro ;

Participare: Intrare libera