Dan Badea 'Stand-up cu cantec' @ Cafepedia

BUCURESTI - 7 mai 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Vino sa asisti la un show spectaculos de stand-up comdey cu Dan Badea la ora 21:30 la Cafepedia, Strada Arthur Verona 2 .
Asociatia culturala “Art , Music & Film” in parteneriat cu Cafepedia va invita sa asistati la un show incendiar de stand-up comedy , “fara perdea” cu artistul Dan Badea , primul dintr-un sir de evenimente artistice organizate in aceasta formula.

Dan Badea 'Stand-up cu cantec' @ Cafepedia

De ce stand-up comedy? Pentru ca e un domeniu tanar , dinamic , interactiv , amuzant cu un mesaj social puternic , care reflecta banalul cotidian intr-o lumina satirica. Pentru ca in ultimii ani acest fenomen a luat o mare amploare in tara noastra si si-a castigat din ce in ce mai multi adepti si totusi este o forma de arta relativa tanara.Conform definitiei un stand-up comediant este cineva care face comedie într-o manieră informală, vorbind cu publicul în absenţa celui de-al 'patrulea perete' teatral. Acest lucru se face de catre un comic cu un microfon si se practică în cluburi, colegii, săli de teatru, locaţii alternative – aproape oriunde există un public doritor şi deschis la comedie. Comicul redă o serie de poveşti amuzante într-un ritm rapid, glume scurte şi one-liners care constituie monologul, rutina sau act-ul .
De ce Dan Badea ?Pentru ca si el e tanar , dinamic , renumit pentru lunga lui activitate artistica sub numele de “Dj Star” si show-ul de comedie de pe HBO , considerea ca a face oamenii sa rada este un mod de viata si ii place asta foarte mult. Glumeste tot timpul, insa fara a uita ce inseamna 'seriozitatea'.Iar despre “Stand-up cu cantec” chiar artistul spune “Am un show preferat si cred ca se simte asta cand sunt pe scena.Il fac din cand in cand dar pentru mine de fiecare data e altfel”.

Despre asociatia culturala

Asadar va asteptam pe toti , cei peste 18 ani vineri , 15 mai, ora 21:30 la Cafepedia din strada Artur Verona , nr. 2 la un show inedit de stand-up comedy .
Parteneri media : calendarevenimente.ro , port.ro , miculparis.ro , metropotam.ro
Pentru detalii si rezervari :
•Cafepedia -tel: 0721 102 102
•Aldea Andreea –PR “Art Music & Film”
Tel: 0724727488 ;

aldea.andreea@artmusicandfilm.ro