Flori pentru suflet

Locul desfasurarii: Palatul Parlamentului

Organizator: Art Music & Film

Flori pentru suflet

În perioada 20-25 octombrie 2009 , Parlamentul României va fii gazda unei expoziții noi și inedite. Sub titulatura ”Flori pentru suflet” binecunoscuta artistă Sanda Aurora Voicu (pictor și designer) aduce în fața publicului 60 de lucrări în care miniatura și stilizarea sunt pe primul loc .
Sanda Aurora Voicu este o artistă cu un bogat portofoliu expozițional , lucrările ei putând fii admirate în locații precum Primaria Sectorului 2 , Primaria Capitalei, Centrul Cultural "M.Eminescu", Circul "Globus" si Triumf- Casa Taraneasca. Ineditul acestei expoziții constă în faptul ca toate cele 60 de lucrări nu sunt relizate prin tehnici convenționale și obișnuite în pictură ci lacuri și vopsele auto. Cromatica reprezentată fantezist, simplitatea și o tehnică pe care timpul nu o va degrada ușor- iată câteva dintre atributele lucrărilor.
Expoziția este deschisă pentru vizitatori zilnic între orele 10 si 16, în interiorul cladirii Parlamentului , accesul se face in grupuri organizate care vor avea posibilitatea să viziteze atât cladirea cât și expoziția artistei.
Expoziția este realizată în colaborare cu asociația culturală ”Art Music & Film”.


Pentru detalii: 0727882471

Despre ASOCIATIA CULTURALA


Locaţie Str Şelari , nr. 12 (Colt cu Covaci).
“Art Boulevard” este un eveniment organizat de Asociaţia Culturală “Art Music & Film” în parteneriat cu Comisia de Cultură a Consiliului General al Primăriei Municipiului Bucureşti , ArCuB , Bucureşti -Cartier de Vara şi Primaria Municipiului Bucureşti .

Sponsori :Pepsi , Glit Innovate IT, Star Storage, Apolodor Comimpex, Humanitas ,X-Force.
Contact: Aldea Andreea PR Manager “Art Music & Film”
Tel: 0724727488 ; E-mail: aldea.andreea@artmusicandfilm.ro ;

Participare: Intrare libera