Piano Bar@Cafepedia

Locul desfasurarii: Cafepedia 1,2, 3

Organizator: Cafepedia

Piano Bar@Cafepedia


Cafepedia 3 lansează sub egida Piano Bar seria de evenimente live din fiecare vineri și sâmbătă . Relansate în luna septembrie, serile Cafepedia Afterwork aduc o noutate în peisajul lanțurilor de cafenele din București. În fiecare vineri și sâmbătă, Cafepedia din Piața Romană ( Str Pictor Verona nr 2) va găzdui concerte live pentru clienții săi fideli.
Această serie de evenimente își propune să transforme în fiecare seară de vineri și sâmbătă, lounge-ul de la etajul unu al cafenelei într-un Piano Bar, unde atmosfera elegantă și rafinată împreună cu muzica live și invitații speciali vor oferi rețeta perfectă pentru a petrece momente relaxante alături de prieteni.
Primul asemenea concert are loc vineri, 30 octombrie 2009, începând cu ora 22:00. Pentru acesta seara Cafepedia a pregatit o listă de invitați cu totul specială. La voce, și totodată gazda evenimentului, Alex Tomaselli, solistul fostei trupe Black Cat Bone și al Big Bandului Radiodifuziunii Romane. Alex Tomaselli este un talentat vocalist şi basist, pentru care blues-ul şi rock-ul sunt un mod de viaţă. Alaturi de el vor cânta în această săptamînă la pian Sorin Terințe, la chitară Florin Ochescu (Progresiv TM , Monolit) și Silvia Dumitrescu una dintre cele mai cunoscute si renumite voci ale muzicii romanesti.
Nu ratați serile ”Piano Bar” la Cafepedia , clipe pentru sufletul dumneavoastră! Intrarea este liberă.
Pe lângă acestea vă așteptam cu drag la evenimentele din seria Afterwork dupa cum urmează:
Serile “Cafea cu aroma de jazz” – 3 ore de jazz live cu pianistul Valentin Humiță începând cu orele 19:00
• În fiecare luni în Cafepedia Alba-Iulia, Piata alba Iulia 2
• În fiecare marți în Cafepedia Romana, str Pictor Verona 2
• În fiecare miercuri în Cafepedia Universitate, Dd. Elisabeta 11-13 de la Universitate, pianistul Valentin Humita va concerta pentru clienții Cafepedia.

Serile “Sounds of saxophone” - recital de saxophon sustinut de artistul Marian Ganescu. In fiecare miercuri, in Cafdepedia 3 din Pictor Verona , interval orar 19:00 – 22:00. (bufetul este din partea casei)

Contact: Cafepedia Romană – Strada Pictor Verona 2, Tel: 0721 102 102

Despre ASOCIATIA CULTURALA


Locaţie Str Şelari , nr. 12 (Colt cu Covaci).
“Art Boulevard” este un eveniment organizat de Asociaţia Culturală “Art Music & Film” în parteneriat cu Comisia de Cultură a Consiliului General al Primăriei Municipiului Bucureşti , ArCuB , Bucureşti -Cartier de Vara şi Primaria Municipiului Bucureşti .

Sponsori :Pepsi , Glit Innovate IT, Star Storage, Apolodor Comimpex, Humanitas ,X-Force.
Contact: Aldea Andreea PR Manager “Art Music & Film”
Tel: 0724727488 ; E-mail: aldea.andreea@artmusicandfilm.ro ;

Participare: Intrare libera