Tabere de Vara 2013

BUCURESTI - 25 iunie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

În vara aceasta, Asociația de Binefacere ,,Sfânta Iustina” din cadrul Mănăstirii Mărcuș (Sat Mărcuș, Jud. Covasna) organizează, 5 tabere de tineret (pentru tineri cu vârste cuprinse între 9 şi 18 ani).
Programul-cadru al taberelor, se vor desfăşurat pe durata a șase zile, cuprinzând activităţi recreative, atelierele de discuţii pe diverse teme, jocuri de comunicare și dezvoltare personală, de team-building şi de auto-cunoaştere, teatru improvizat, film, drumeţii pe trasee montane şi o serie de concursuri sportive, de cultură generală, de abilităţi practice şi de îndemânare.

Participarea într-o tabără este o experienţă pe care trebuie să o trăiască orice copil.

Descoperind natura și valori adevărate, precum prietenia, renunțarea la propriul orgoliu, aflându-se într-un mediu de siguranţă şi însoțiți de persoane instruite, copiii/tinerii se descoperă pe ei înşişi şi reuşesc să facă pe parcursul taberei, lucruri pe care de obicei nu reuşesc să le împlinească acasă.

Fiind prea mult timp cu ochii la televizor sau calculator, preocupați de ascultarea melodiilor la modă sau de ce poză să afișeze la avatar, copiii rareori mai întâlnesc pe cineva care să îi asculte cu adevărat și uită că sunt copii/tineri. Uită jocul şi îşi uită și vârsta.

Ajutaţi-vă copiii să nu uite cine sunt!

Să descopere jocul, muntele, sportul, rugăciunea împreună cu alți copii/tineri, să îşi facă prieteni şi să afle câte pot face într-o atmosferă în care primează dragostea și respectul pentru celălalt!

Oferim astfel posibilităţi de valorificare a timpului liber în spirit creştin pentru tineri dar şi căi pentru identificarea şi depăşirea obstacolelor pe care le întâmpină unii tineri în viaţa lor.

Costul unei tabere este de 450 RON/persoană, preţ ce include transportul din Braşov (dus-întors), cazare, 3 mese/zi, activităţile non-formale şi de dezvoltare personală, director de tabără şi animator socio-educativ.

Pentru informații și detalii nu ezitați a ne contacta:

Sava Flavius – coordonator tabără

Tel: 004 0748 338 375

E-mail: savaflavius@gmail.com

Facebook:  https://www.facebook.com/TabereDeVara

Site: www.taberenationale.ro