BRD invita ONG-urile sa participe la licitatia de proiecte 'Schimba un destin'

BUCURESTI - 1 octombrie 2008

Comunicat tip General in ONG

BRD Groupe Societe Generale invita ONG-urile sa participe la licitatia de proiecte din cadrul programului de responsabilitate sociala, 'Schimba un destin. Da valoare unei vieti!'. Licitatia se desfasoara intre 1 octombrie si 15 noiembrie. Programul se adreseaza ONG-urilor din Bucuresti si din judetele Cluj, Constanta, Iasi si Timis ale caror proiecte imbunatatesc conditia sociala a persoanelor aflate in situatii de risc sau defavorizate.

BRD invita ONG-urile sa participe la licitatia de proiecte 'Schimba un destin'

In total, vor fi acordate finantari de 140.000 de Euro. Fondul este constituit din contributiile a peste 1000 angajati BRD, contributii care sunt dublate de banca.

Suma maxima care poate fi solicitata de un ONG este de 35.000 de RON. ONG-ul solicitant trebuie sa aiba o contributie de minim 10% din bugetul total al proiectului. Aceasta contributie poate fi si in natura (munca voluntarilor, echipamente puse la dispozitie pentru derularea proiectului etc.).

Data limita pentru aplicare este 15 noiembrie 2008.

Aplicatiile vor fi jurizate de un consiliu al angajatilor BRD. Din acesta vor face parte coordonatorii locali ai programului 'Schimba un Destin' si membri ai Comitetului de Directie al bancii.

Ghidul de finantare poate fi descarcat de pe site-ul de CSR al bancii (http://www.brdcsr.ro). Acesta contine informatii complete despre conditiile de eligibilitate, documentatia care trebuie pregatita de ONG-uri si criteriile de evaluare.

Pentru inscriere, este necesara descarcarea si completarea unui formular de aplicatie, disponibil pe http://www.brdcsr.ro. Formularele completate, insotite de anexe, trebuie apoi expediate coordonatorilor locali ai programului. Datele acestora de contact se gasesc in ghidul de finantare.

Pentru desfasurarea acestui program, BRD a incheiat un parteneriat cu Asociatia pentru Relatii Comunitare. Organizatia a oferit consultanta in stabilirea strategiei programului, a mecanismelor de implementare si a ghidului de finantare a proiectelor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-de-comunicare-ethos/brd-invita-ong-urile-sa-participe-la-licitatia-de-proiecte-schimba-un-destin