CIEL Awards prelungeste perioada de inscrieri pana pe 7 noiembrie

BUCURESTI - 30 octombrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Tinerii care doresc sa inceapa o afacere, dar nu au resursele necesare, mai au timp sa se inscrie la CIEL Awards pana pe 7 noiembrie, ora 16.00.

CIEL Awards prelungeste perioada de inscrieri pana pe 7 noiembrie

Informatii complete despre concurs si formularele de inscriere se gasesc pe http://www.cielawards.ro.

“Am decis sa prelungim cu o saptamana perioada inscrierilor pentru concursul CIEL Awards, datorita solicitarilor concurentilor care nu au avut suficient timp sa-si pregateasca planul de afaceri. Perioada de inscrieri anuntata initial pentru a doua editie a concursului nostru a fost mai mica fata de cea de anul trecut. De aceea am fost de acord sa raspundem cererilor concurentilor prin prelungirea perioadei de inscriere”, Dan Damian, Presedinte Fundatia CIEL Romania.

Editia CIEL Awards 2007 are doua sectiuni de concurs: Business Start-up si Best Student.

Tinerii ale caror planuri de afaceri vor castiga la sectiunea Business Start-up, vor obtine ca premiu: capital initial (pana la 5 000 de Euro), credit fara dobanda si comisioane de pana la 25 000 de Euro, tehnica de calcul (computere, imprimante, copiatoare, scanner-e, solutii software pentru gestiune economico-financiara CIEL Finance Manager, licente Microsoft Windows si Office), solutii de telecomunicatii si internet (centrale si aparate telefonice fixe, abonamente la internet pentru un an) si consultanta de specialitate.

Castigatorii sectiunii Best Student vor primi burse de pana la 2 000 de Euro pentru finantarea masteratului, computere, solutii software pentru gestiune economico-financiara, licente Windows si abonamente gratuite la internet pentru un an.

Camera de Comert si Industri va oferi un premiu special: BEST IMM. Acesta va consta in solutii software pentru gestiune economico-financiara CIEL Finance Manager, solutii de comunicatii, abonament gratuit la internet si promovare online.

Premiile de la cele 3 sectiuni de concurs sunt oferite de Fundatia CIEL Romania si de partenerii proiectului: BRD - Groupe Societe Generale, Euroweb, Xerox Romania, Coca Cola HBC Romania, Romtelecom, Microsoft, Internetcorp, Cronus E-business, Autoitalia, Sistec-Sbsol, World Trade Center Bucharest, Hotel Sofitel si 3A Birotica.

Pe langa sponsori, CIEL Awards este sustinut si de Leo Burnett Romania (agentia care a realizat campania de imagine) si partenerii media: 24FUN, Business Standard, Money Express, Radio Guerrilla, The Money Channel, Cotidianul, Revista CARIERE, Wall-Street, 9AM, immromania.ro, plandeafacere.ro, finantare.ro, hipo.ro. Organizatiile partenere sunt: Camera de Comert si Industrie a Romaniei, ASER, FASER, Senatul Studentesc ASE.

Inscrierile la CIEL Awards se mai pot face pana pe 7 noiembrie. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul unei Gale de Premiere, pe 27 noiembrie.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-de-comunicare-ethos/ciel-awards-prelungeste-perioada-de-inscrieri-pana-pe-7-noiembrie