Damian & Brothers - o poveste de succes care se va incheia cu un ultim concert la Sala Palatului

BUCURESTI - 15 decembrie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Cu putin timp in urma, artistul Damian Draghici a anuntat ca va pune punct proiectului care l-a readus in inimile si atentia publicului roman in urma cu 3 ani. Astfel, joi, 17 decembrie 2009, Sala Palatului va gazdui ultimul concert in formula Damian and Brothers.

Damian & Brothers - o poveste de succes care se va incheia cu un ultim concert la Sala Palatului

Proiectul Radacini a debutat pe 22 noiembrie 2006, iar in cei 3 ani de activitate trupa Damian and Brothers a sustinut peste 600 de concerte, in 30 de tari. Proiectul Damian & Brothers a calatorit in marile capitale europene, intr-un efort de a combate discriminarea si pentru a prezenta muzica tiganeasca si lautareasca autentica.

Peste 2 milioane de spectatori din toata lumea au asistat la concertele sustinute cu numeroase ocazii de Damian and Brothers, iar succesul acestei formule nu s-a lasat asteptat, toate concertele desfasurandu-se cu casa inchisa. In plus, aprecierea fanilor proiectului poate fi notata si prin vanzarile record, numai in prima zi a lansarii primului CD al trupei, fiind vandute 250.000 de copii.

'Astept cu drag sa simt din nou caldura publicului, mai ales pentru ca este ultima oara cand vom evolua in aceasta formula. Sunt sigur ca publicul nostru asteapta un spectacol grandios si ii asigur ca nu vor fi dezamagiti', a declarat Damian Draghici.

Incepand de anul viitor, Damian Draghici va reveni cu un nou proiect, realizat alaturi de artisti din Statele Unite ale Americii si Europa (inclusiv din Romania), cu un stil preponderent de jazz-pop.

Sustinut de programul de protectie a mediului inconjurator Umbrela Verde si partenerii Tuborg si Asociatia Romana pentru Reciclare - RoRec, ultimul concert al trupei Damian & Brothers va oferi amatorilor de muzica buna o ultima experienta a unui spectacol muzical contemporan desavarsit.


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-de-comunicare-ethos/damian-brothers-o-poveste-de-succes-care-se-va-incheia-cu-un-ultim-concert-la-sala-palatului