15 specialisti bucuresteni sunt absolventi ai Cursului de Terapie sistemica - Cuplu, Copil, Familie

BUCURESTI - 18 septembrie 2005

Comunicat tip General in ONG

Un nou grup de participanti incheie cu succes Cursul de Terapie sistemica - Cuplu, Copil, Familie organizat de Asociatia de Consiliere si Terapie a Familiei (ACTF). Cursul s-a desfasurat in perioada aprilie-septembrie 2005 in Bucuresti, la sediul Asociatiei Ovidiu Rom.

15 specialisti bucuresteni sunt absolventi ai  Cursului de Terapie sistemica - Cuplu, Copil, Familie

Cursul de Terapie sistemica - Cuplu, Copil, Familie este alcatuit din cinci module si propune studiul problematicii terapiei familiei in mod interactiv, prin joc de rol si studiu de caz. Subiectele abordate (concepte de baza, abordare sistemica, abuz si violenta, abordare narativa, terapie de cuplu, dezvoltare personala) se raporteaza la cazuistica ┼či patologia contextului socio-cultural romanesc.

La curs participa specialisti (psihologi, psihopedagogi, asistenti sociali, consilieri) ce parcurg in activitatea lor etape de consiliere sau terapie a relatiilor din sistemul familial, precum si studenti ai facultatilor de profil, aflati in ultimii ani de studiu. Formatorii sunt psihologi terapeuti, atestati de Asociatia Europeana de Terapie a Familiei (European Family Therapy Association).

Cursul de Terapie sistemica - Cuplu, Copil, Familie propune specialistilor interesati elementele de baza teoretice si practice legate de terapia familiei. Cursul s-a desfasurat pana acum in Iasi, Bucuresti si Bacau.

# # #

Despre Asociatia de Consiliere si Terapie a Familiei (ACTF)

Asociatia de Consiliere si Terapie a Familiei (ACTF) are ca misiune promovarea terapiei familiei in Romania prin practica, formare de specialisti si cercetare.

Anca Lupu
Consultant Comunicare si Relatii Publice
terapiafamiliei@yahoo.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-de-consiliere-si-terapie-a-familiei-actf/15-specialisti-bucuresteni-sunt-absolventi-ai-cursului-de-terapie-sistemica-cuplu-copil-familie