Noi cursuri de terapia familiei la Cluj-Napoca si Bucuresti

Iasi - 4 martie 2006

Comunicat tip General in Sanatate

Asociatia de Consiliere si Terapie a Familiei (ACTF) lanseaza cursul modular de Terapie sistemica - Cuplu, Copil, Familie la Cluj-Napoca (6 - 7 mai 2006) si Bucuresti (27 - 28 mai 2006).

Noi cursuri de terapia familiei la Cluj-Napoca si Bucuresti

In aceasta primavara ACTF propune specialistilor din Cluj-Napoca si Bucuresti cursul modular de Terapie sistemica - Cuplu, Copil, Familie. Cursul abordeaza elementele teoretice ale terapiei sistemice prin joc de rol si studiu de caz. In ele cinci module de curs se vor studia conceptele de baza, abordarea sistemica, abuzul si violenta, abordarea narativa si terapia de cuplu.

Sunt invitati sa participe psihologi, psihopedagogi, asistenti sociali, consilieri, medici, ce parcurg in activitatea lor etape de consiliere sau terapie a relatiilor din sistemul familial, precum si studenti aflati în ultimii ani de studiu la facultati de profil. Formatorii sunt psihologi terapeuti atestati de Asociatia Europeana de Terapie a Familiei (European Family Therapy Association - EFTA).

Cursul de Terapie sistemica - Cuplu, Copil, Familie organizat de Asociatia de Consiliere si Terapie a Familiei (ACTF) propune specialistilor interesati elementele de baza teoretice si practice legate de terapia familiei.

Despre Asociatia de Consiliere si Terapie a Familiei (ACTF)

Asociatia de Consiliere si Terapie a Familiei (ACTF) este organizatie neguvernamentala. ACTF are ca misiune promovarea terapiei familiei in Romania, prin practica, formare de specialisti si cercetare.
Pentru alte detalii contactati pe Cristian Petrescu, Psiholog terapeut, Presedinte al ACTF la telefon 0745 877 820 sau prin email: office@terapiafamiliei.ro.
office@terapiafamiliei.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-de-consiliere-si-terapie-a-familiei-actf/noi-cursuri-de-terapia-familiei-la-cluj-napoca-si-bucuresti