O NOUA SERIE DE ABSOLVENTI AI CURSURILOR DE UTILIZARE A COMPUTERULUI

Suceava - 26 mai 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Implementarea primului proiect finantat de Uniunea Europeana pe programul PHARE 2000 în orasul Solca se apropie de sfârsit

O NOUA SERIE DE ABSOLVENTI AI CURSURILOR DE UTILIZARE A COMPUTERULUI

S-a încheiat a II-a serie de cursuri derulate prin proiectul "Centrul de calificare si recalificare operator calculatoare electronice si retele". Cursurile sunt destinate calificarii si recalificarii a 60 de persoane angajate în unitati publice si private din orasul Solca. Proiectul propus de Grupul Scolar "Tomsa Voda" si Primaria Solca, elaborat si implementat cu sprijinul firmei de consultanta RELIANS, a obtinut în 2003 o finantare PHARE de peste 47.000 de Euro.

"Proiectul este o reusita si de aceea vom continua activitatea Centrului de calificare si recalificare si dupa încheierea proiectului" a declarat Directorul Grupului Scolar Tomsa Voda, Ilie Cosovanu.

"Derularea proiectului în orasul nostru, umple un gol de instruire existent acum pe piata fortei de munca, a afirmat Valerut Taranu Hofner, Primarul Orasului Solca. "Aceste cursuri de formare sunt binevenite, caci flexibilitatea si dobândirea de noi abilitati sunt necesare fiecarui angajat".

Instruirea celei de a II-a serii de cursanti s-a încheiat la sfârsitul lunii trecute cu un test de verificare a cunostintelor. Cele patru module au cuprins peste 100 de ore de studiu. Absolventii au primit un atestat eliberat de Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca Suceava.

"Lucrez într-un centru de plasament", ne-a marturisit Elena Cocos, asistent social. În munca mea de zi cu zi, utilizarea computerului este esentiala, de aceea acest curs gratuit a fost pentru mine o adevarata sansa".

"Proiectul are succes pentru ca ofera instruire într-un domeniu de viitor si posibilitati noi de dezvoltare a carierei" a adaugat Camelia Barariu, Director al Biroului Zonal Suceava al companiei de consultanta RELIANS.

Implementarea proiectului se va încheia în luna mai, dupa derularea celei de a III-a serii de cursuri.

Despre Asociatia de Consiliere si Terapie a Familiei (ACTF)

RELIANS este o companie ce ofera servicii de consultanta pentru dezvoltarea afacerilor şi a sectorului public, cu sediul central in Iasi si un Birou Zonal la Suceava.
Anca Lupu,
Coordonator PR
Tel./Fax 0232 25 84 25, Mobil 0788 43 22 03
anca@relians.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-de-consiliere-si-terapie-a-familiei-actf/o-noua-serie-de-absolventi-ai-cursurilor-de-utilizare-a-computerului