ATELIER DE BATUTE ROMANESTI SI BATUTE IRLANDEZE

BUCURESTI - 7 septembrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

IRISH Way sustine primul atelier din tara, de batute romanesti si batute irlandeze (sean-nós), sambata, intre orele 15:00-16:00, in FOISORUL din parcul IOR, intrarea de la statuia lui Al. Ioan Cuza!

ATELIER DE BATUTE ROMANESTI SI BATUTE IRLANDEZE

Scoala de dans irlandez AMC Dance Academy Bucuresti si trupa de dans irlandez IRISH WAY, cu sprijinul si la invitatia Asociatiei IO NI KA, va participa weekend-ul acesta, 9-11 septembrie, de vineri dimineata, de la orele 11:00 si pana duminica seara, la orele 20:00, la ONGFest, in parcul Alexandru Ioan Cuza, fostul parc IOR, intrarea de la statuia lui Cuza, intersectia Baba Novac / Campia Libertatii.

In fiecare zi, intre orele 11:00-14:00 vom dansa irlandez pe alei si pe iarba, impreuna cu plimbaretii prin parc, vom spune povesti cu zane, spiridusi si elfi si vom desena noduri celtice ba prin arta dansului, ba prin stringart, toate la cortul Asociatiei IO NI KA.

De asemene, sambata intre orele 15:00-16:00 ne dam intalnire cu voi toti in FOISOR pentru ca avem o surpriza maaaaaare- maaaare:

Primul atelier IRISH WAY din Romania si din Bucuresti, de batute romanesti si irlandeze!

Ce facem? Ne-am propus sa va invatam sa bateti din picioare, dar nu orisicum, nu ca Michael Flatley si nici ca Fred Astaire, ci asa cum numai noua romanilor si lor, irlandezilor, ni s-a transmis din mosi-stramosi! Iar pentru cei se vor indragosti de acest stil vechi de dans irlandez - sean-nós - le oferim cursuri in fiecare joi, de la ora 20:00 la scoala noastra din str. Jean Luis Calderon, nr.33, in cadrul Medieval Art.

In final, pentru ca distractia la ONGfest nu se incheie niciodata, treceti sambata si duminica, intre orele 18:00-19:30 si pe la cortul INCUBATOR107 pentru o ultima portie de dans irlandez de seara.

Va asteptam!

www.dansirlandez.ro

www.ionika.ro

Despre Asociatia de Dans Irish Way

Trupa si scoala de dans irlandez «Irish Way» a luat fiinţă atunci când nouă români talentaţi şi-au unit pasiunea pentru dansul irlandez cu ambiţia de a aduce această formă de artă pe scenele şi în localurile din România.