CEL MAI MARE EVENIMENT AL COMUNITATII DE DANS IRLANDEZ DIN ROMANIA 29-30 OCTOMBRIE

BUCURESTI - 20 octombrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Cursuri de dans irlandez, sesiune de dansuri irlandeze de societate, coregrafie in stil Riverdance cu cea mai lunga linie de dansatori din Romania, spectacol de step, tap dance, batute romanesti si jonglerie, vizionare de film irlandez......toate la Primul Workshop National de Dans Irlandez din Romania, pe 29-30 octombrie, la STUDIO DANS Popa Nan, str. Popa Nan, nr 82, Bucuresti.

Asociatia de Dans Irlandez Irish Way si AMC Dance Academy organizeaza in Bucuresti, in perioada 29-30 octombrie 2011  a-16-a  intalnire  de dans  irlandez cu titlul de „Primul Workshop National de Dans Irlandez” condus de catre Anne Marie Cunningham, cu asistenta instructorilor de dans irlandez AMC Dance Academy – Bucuresti, Octavia Roman, Stefania Tamasan si Sorin Sighinas. Evenimentul va avea loc la Studio Dans Popa Nan, Str. Popa Nan, Nr. 82, Bucuresti. Anne-Marie Cunnningham, fosta membra a trupei Riverdance, este in prezent profesoara (T.C.R.G)  de dans irlandez recunoscuta de catre Comisia de dans irlandez din Dublin. Ea  are o experienta de 28 de ani in domeniu si conduce  Anne-Marie Cunningham Dance Academy, una  dintre cele mai puternice academii de dans irlandez din Europa cu filiale in Austria, Polonia, Germania, Cehia, Romania. Editia de luna aceasta a workshopului este conceputa de catre organizatori cu marea dorinta de a  reuni pentru prima data in aceeasi sala cei mai buni dansatori de dans irlandez din Romania. Unul dintre momentele culminante ale workshopului, va fi, printre multe altele,

cea mai lunga linie de dansatori, intr-o coregrafie in stil Riverdance, care s-a realizat vreodata in tara noastra.

Seara de sambata va fi una speciala, ea va contine o sesiune de dansuri irlandeze de grup, un program artistic sustinut de trupele de dans irlandez Irish Way din Bucuresti, Tir na nOg din Miercurea Ciuc, THE SKY din Iasi, CELTIC FIRE din Tasnad, trupa de jonglerii TRICTRUC107, ansamblul folcloric CUNUNA CARPATILOR si compania de teatru PASSEPARTOUT – DAN PURIC, programul urmand sa se incheie cu o vizionare de film irlandez.

Evenimentul din seara zilei de sambata este deschis publicului larg, intrarea fiind libera. Va asteptam incepand cu ora 15:45.

De asemenea, persoanele prezente la acest eveniment vor putea lua parte la deschiderea oficiala de catre Anne-Marie Cunningham a noii filiale a scolii ei, din Miercurea Ciuc.

Pentru detalii si alte informatii va rugam sa ne contactati fie la numerele de telefon 0724.433.455/0724.305.933 fie pe adresa: cursuri.dansirlandez@gmail.com

Despre Asociatia de Dans Irish Way

Trupa si scoala de dans irlandez «Irish Way» a luat fiinţă atunci când nouă români talentaţi şi-au unit pasiunea pentru dansul irlandez cu ambiţia de a aduce această formă de artă pe scenele şi în localurile din România.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-de-dans-irish-way1/cel-mai-mare-eveniment-al-comunitatii-de-dans-irlandez-din-romania-29-30-octombrie