DANSURI IRLANDEZE cu INCUBATOR107 la FESTIVALUL GROLSCH - CHANGE THE CITY

BUCURESTI - 22 iulie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

AMC Dance Academy Bucuresti & Irish Way v-au pregatit un sfarsit de saptamana in stil irlandez: cu muzica, dans si petrecere la FESTIVALUL GROLSCH - CHANGE THE CITY, pe Selari, nr.4 si la INCUBATOR107, pe str. Traian, nr 107!

DANSURI IRLANDEZE cu INCUBATOR107 la FESTIVALUL GROLSCH - CHANGE THE CITY

AMC Dance Academy Bucuresti & Irish Way participa alaturi de INCUBATOR107 la festivalul GROLSCH - CHANGE THE CITY, care se va desfasura weekend-ul acesta,vineri si sambata, pe 22-23 iulie in centrul vechi al Bucurestiului, pe str. Selari, nr.4. Ne veti gasi la cortul INCUBATORULUI, vineri intre orele 16-17 si sambata intre orele 13-14 pregatiti sa va introducem in lumea dansului irlandez, gata-gata sa ne luam zborul pe-o raza de curcubeu in lumea spiridusilor si elfilor. Va asteptam cu mic cu mare in aceasta minunata calatorie care va transforma prin arta intreg orasul nostru!

De asemenea, cei care nu pot ajunge vineri la ora 16 pe Selari, ii asteptam cu mare drag, in aceeasi zi, incepand cu orele 19:00, la INCUBATOR107, pe str. Traian, la nr.107, langa Hala Traian, vizavi de biserica Hagiu.

La INCUBATOR107 avem cursuri de dans irlandez intre orele 19:00-21:00, iar de la ora 21:00 la 00:00 incingem o petrecere dansanta intr-un mare stil irlandez.

Va asteptam pe toti!

Despre Asociatia de Dans Irish Way

Trupa si scoala de dans irlandez «Irish Way» a luat fiinţă atunci când nouă români talentaţi şi-au unit pasiunea pentru dansul irlandez cu ambiţia de a aduce această formă de artă pe scenele şi în localurile din România.