DANSURI IRLANDEZE LA INCUBATOR 107

BUCURESTI - 15 iulie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Irish Way şi AMC Dance Academy Bucureşti vă invită în luna lui Cuptor, luna iulie, în fiecare vineri, între orele 19-21, la un atelier de dans irlandez în cadrul proiectului INCUBATOR 107, al asociaţiei Macaz Cultural, pe Str. Traian, nr.107, lângă Hala Traian, vizavi de Biserica Hagiu.

DANSURI IRLANDEZE LA INCUBATOR 107

CE ?

Ne-am gândit să vă facem o introducere în limbajul spiriduşilor, al elfilor şi zânelor, iar pentru asta vă vom arăta câțiva pași de bază simpli: care este poziția corectă a mâinilor și a picioarelor în dansul irlandez; cum își mențin echilibrul zânele când pășesc pe vârfuri; cum merg elfii, ba la stânga, ba la dreapta, ba-nainte, ba-napoi; cum sar spiridușii peste bălți și ape; pentru ca apoi să încingem împreună o horă adevărată irlandeză și, cu pașii învățați, să pornim pe traseul desenat de nodurile celtice, într-un set-dance, denumit ceili.

CU CINE ?

Cu Irish Way.

Irish Way este drumul presărat cu multă voie bună, entuziasm și energie, către universul aflat de cealaltă parte a curcubeului, un univers al spiridușilor, al elfilor și zânelor, unde pentru a putea pătrunde trebuie mai întâi să-i cunoști limbajul, cel al dansului irlandez.

http://www.dansirlandez.ro/ 

www.irishway.ro 

CU CE ?

Vino îmbrăcat cât mai lejer pentru a nu transpira, ține minte să iei cu tine neapărat o sticlă cu apă, un prosop și haine de schimb.

Tricourile de bumbac, pantalonii de sport, colanții sau rochițele și fustele nu foarte lungi, cu boxeri, în cazul fetelor, reprezintă echipamentul ideal care să permită oricui să se miște în voie, asemenea unor adevărați elfi și elfițe.

Cât despre încălțăminte, șosetele sau flexibilii, „cipici” cum mai sunt numiți, reprezintă varianta cea mai potrivită pentru acele piciorușe care vor face primii pași pe drumul irlandez.

CÂND ?

Abia așteptăm să încingem împreună o horă irlandeză, nu înainte însă de a vă învăța câțiva pași de bază pe 8, 15, 22 și 29 iulie de la 19 la 21.

În plus, pe 22 iulie după ora 21:00, încingem o petrecere să-i molipsim şi pe cei care încă nu au prins gustul dansului irlandez.

CUM ?

Înscrierea la atelier se face prin email la adresa incubator107@gmail.com, scrie-ne sincer de ce vrei să vii și lasă-ne numărul tău de telefon.Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul în dibăcia mișcării. Sugerăm o donație de 40 lei pentru întreg atelierul sau 10 lei pentru fiecare întâlnire.

http://incubator107.com/ateliere-i07/in-cuptor/dansuri-irlandeze/

Despre Asociatia de Dans Irish Way

Trupa si scoala de dans irlandez «Irish Way» a luat fiinţă atunci când nouă români talentaţi şi-au unit pasiunea pentru dansul irlandez cu ambiţia de a aduce această formă de artă pe scenele şi în localurile din România.