IRISH WAY merge la SIGHISOARA

BUCURESTI - 28 iulie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Turism

Pentru ca festivalul medieval de la Sighisoara a devenit o adevarata traditie de cativa ani buni in Romania, vrem si noi ca participarea la acest festival sa devina o traditie pentru Irish Way si de aceea ne-am hotarat ca daca anul trecut am ratat intreg evenimentul, anul acesta sa nu-l mai lasam sa ne scape, iar daca nu incingem o hora irlandeza pe scena festivalului ca acum 2 ani, macar sa simtim ca traim medieval si sa pornim in skip-uri si jump-uri pe ulitele cetatii Sighisoara, alaturi de cei de la INCUBATOR107 si de toti cei care se vor alatura dansarii noastre irlandeze.

IRISH WAY merge la SIGHISOARA

Daca te numeri printre cei care vor vizita cetatea Sighisoarei la sfarsitul acestei saptamani, intre 29 iulie - 31 iulie, cauta-ne atunci la cortul INCUBATORULUI07, o sa-ti impartasim cateva din secretele pasilor de dans irlandez si o sa incingem de-o hora medievala pe ritmurile cetatii. Te asteptam! Daca in schimb nu ai drum prin Sighisoara weekend-ul acesta, nicio grija, ne gasesti in Bucuresti, in fiecare marti seara - intre 19.30 si 22, si miercuri dimineata si sambata dimineata intre orele 10 - 12, la Fortareata celor de la Medieval Art. Asta ca sa intelegi ca nu te lasam sa ratezi nimic din atmosfera medievala de la Sighisoara. De asemenea, daca nu esti din Bucuresti, dar iti plac dansurile irlandeze si ai vrea sa inveti sau pur si simplu iti doresti sa ne vezi live dansand, noi te incurajam sa ne scrii pe adresa cursuri.dans.irlandez@gmail.com sau trupa.irish.way@gmail.com si poate punem de un workshop cu muzica si pasi adevarati de dans irlandez si la tine acasa :)

Despre Asociatia de Dans Irish Way

Trupa si scoala de dans irlandez «Irish Way» a luat fiinţă atunci când nouă români talentaţi şi-au unit pasiunea pentru dansul irlandez cu ambiţia de a aduce această formă de artă pe scenele şi în localurile din România.