Conferinta de presa

Locul desfasurarii: Constanta, Millenium Business Centre, Bd. Mamaia nr. 135-137

Organizator: ECOM- Asociatia de Protejare a Omului si Mediului pentru o Dezvoltare Durabila in Lume


Ecom Constanta in parteneriat cu NIVA -Norvegia, Universitatea Ovidius din Constanta si Universitatea Politehnica Bucuresti, organizeaza conferinta de presa a proiectului cu titlul “Wastewater treatment sludge and marine biomass from Romanian Black Sea Coast as innovative bio solid composite”, finantat prin Programul de Cooperare Romano-Norvegian.
Conferinta va avea loc in data de 26.04.2010, la ora 12.00, in Sala de conferinte a Millenium Business Centre, situat in Constanta, Bdul. Mamaia, nr. 135-137.


Maria Nastac- presedinte ECOM

Despre ASOCIATIA DE PROTEJARE A OMULUI SI A MEDIULUI PENTRU DEZVOLTARE DURABILA IN LUME- ECOM

Programul Norvegian de Cooperare cu Romania are ca scop stimularea cresterii economice si a dezvoltarii sustenabile, precum si consolidarea relatiilor bilaterale. Pentru perioada ianuarie 2007-aprilie 2009, Guvernul Norvegiei a alocat fonduri nerambursabile in valoare de 48 de milioane de euro in vederea cofinantarii unor proiecte care sa contribuie la inovare, dezvoltarea mediului de afaceri si schimburi tehnologice intre Romania si Norvegia.
• Proiectul isi propune ca pe durata a doi ani sa efectueze o cercetare fundamentala cu propuneri aplicative asupra unor ipoteze stiintifice privind biomasa marina si namolurile reziduale.

Participare: Intrare libera