“TEHNICI EFICIENTE DE VÂNZARE PE TIMP DE CRIZĂ”

BUCURESTI - 4 martie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

SUNTEM ÎN plină CRIZĂ şi ne sunt afectate vânzările?
NU găsim clienţii care să ne şi plătească?
NU descoperim care sunt obiecţiile reale ale clienţilor?
NU rezolvăm urgent şi eficient reclamaţiile clienţilor?
DORIM să ne împrietenim 'pe viaţă' cu clienţii noştri?

Dacă vreţi să aflaţi răspunsul la întrebările de mai sus Centrul de Training

al Asociaţiei de Terotehnică şi Terotehnologie din România

în colaborare cu KEOPS MANAGEMENT

Organizează în zilele de 21 şi 22 martie 2009 cursul:

“TEHNICI EFICIENTE DE VÂNZARE PE TIMP DE CRIZĂ”

Locaţia: Cursul va avea loc la Bucureşti, în incinta clădirii Uzinexport Business Center din p-ţa Victoriei, B-dul Iancu de Hunedoara nr. 8, sector 1, sala Smarald, mezanin.

Grupul ţintă: Acest curs se adresează personalului angajat în vânzări, personalului din middle şi top management cu scopul de a facilita înţelegerea generală a desfăşurării unui proces de vânzare.

În urma însuşirii noţiunilor prezentate în cadrul cursului, dar şi a participării la exerciţiile practice, participanţii vor şti să îşi determine propriul stil de vânzare, în funcţie de caracteristicile fiecăruia şi vor înţelege importanţa parcurgerii unor etape pentru îndeplinirea obiectivelor; vor înţelege cum se desfăşoară prospectarea efectivă a pieţei, stabilirea clienţilor ţintă cărora se adresează; îşi vor însuşi tehnici de abordare a clienţilor, de customer care precum şi de câştigare a încrederii acestora şi menţinerea unor relaţii trainice; vor şti să recunoască tipurile de clienţi, în funcţie de comportamentul cărora vor şti cum să găsească abordarea cea mai potrivită; vor recunoaşte împreună obiecţiile clienţilor, dar şi metode de depăşire a lor.

Trainer: VIOLETA NICULAE Sales & Marketing Director în cadrul companiei RH Printing şi Senior Manager Consultant and Trainer în cadrul firmei KEOPS MANAGEMENT SRL, cu o experienţă de 16 ani în vânzări şi negociere, HR, leadership şi dezvoltare organizaţională.

Despre Asociatia de Terotehnica si Terotehnologie din Romania

Taxa de înscriere: 900 RON fara TVA.

Plata taxei se realizează prin transfer bancar în contul ATTR deschis la BCR sector 1, cod IBAN RO44 RNCB 0072 0496 7102 0001 reprezentând „taxă curs”.

Cursul este unul practic şi interactiv, în care dezbaterile se vor îmbina armonios cu noţiunile prezentate. Se va face permanent legătura între conceptele şi metodele teoretice, specifice acestui domeniu şi utilizarea lor în situaţii concrete, în care experimentele şi feedbackul participanţilor joacă un rol esenţial.

Data limită pentru înscriere este 18 martie 2009. Numărul de locuri disponibile pentru această sesiune de curs este de 20 de persoane.

Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi la numerele de telefon/fax 021/3138542, 0721850715 sau la adresa de e-mail: training@attr.ro .

training@attr.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-de-terotehnica-si-terotehnologie-din-romania/tehnici-eficiente-de-vanzare-pe-timp-de-criza