IT Camp

Locul desfasurarii: GRAND HOTEL NAPOCA

Organizator: Asociația Dezvoltatorilor .NET

IT Camp

CodeCamp și ITSpark organizează în perioada 28-29 mai în Cluj-Napoca, o conferință adresată atât profesioniștilor implicați în implementări de tehnologie Microsoft cât și celor cu rol decizional, ce doresc să fie la curent cu ultimele tehnologii din domeniul IT, să-și îmbogățească cunoștințele tehnice și care urmăresc participarea la training-uri cu adevărat eficiente, bazate pe tehnologiile disponibile astăzi.

Organizatorii au pregătit două zile în care dezvoltatorii, profesioniștii IT și arhiecții pot beneficia de 28 sesiuni tehnice, 6 sesiuni de tip open panel și laboratoare de tip Hands-On-Labs, prezentate de 28 speakeri locali și internaționali. Între aceștia, doi experți cu titul de Microsoft Regional Director (Tim Huckaby, RD și MVP, numit de către presa de specialitate un "pionier al revoluţiei Smart Client"; Ciprian Jichici, RD și MVP) și peste 20 de experți cu titlul Microsoft Most Valuable Professional (MVP), o parte din ei fiind speakeri internaționali (Lino Tadros, C# MVP; Martin Kulov, Visual Studio ALM; Giorgio Garcia-Agreda, Dynamics CRM MVP; Alessandro Pilotti, IIS MVP; Mihai Tătăran, ASP.NET MVP).

Conferința acoperă teme de interes general precum Hyper-V, Office 365 și Private & Public Cloud pentru profesioniștii IT, Windows Azure și platforme de cloud, aplicații pentru Windows 8 Metro și dezvoltarea de jocuri XBox Live pentru Windows Phone pentru dezvoltatori, iar pentru arhitecți Domain Driven Design, paneluri publice și multe altele.

Conținutul va fi organizat pe trei track-uri paralele (pentru arhitecti, dezvoltatori și profesioniști IT), adresând probleme și nevoi specifice fiecărei audiențe. În paralel cu aceste track-uri, se pune la dispoziția participanților o sală dedicată laboratoarelor Hands-On-Labs (HOL), cu toate resursele necesare parcurgerii laboratoarelor pe cont propriu (stații de lucru cu mașini virtuale pre-instalate și documentația necesară pentru finalizarea cu succes a fiecărui laborator, descrisă pas cu pas).

Mihai Tătăran, co-organizator IT Camp: „Suntem foarte bucuroși să anunțăm ediția a doua a conferinței IT Camp, mai bogată și diversificată în conținut și cu o prezență din ce în ce mai numeroasă. Având în vedere ceea ce ne propunem pe termen mediu și lung – conferința de referință în regiunea Europa Centrală și de Est pentru specialiștii care lucrează cu tehnologii Microsoft – în mod cert anul acesta va fi un pas înainte.”

Printre sponsorii IT Camp se află nume importante din mediul IT, precum Microsoft România, Telerik, Endava, Arobs, EBS, Net Match, Evoline, Yonder, Evozon, ISDC, Softvision, Lime Host, Small Footprint sau TechReady.

Pentru mai multe informații și înregistrare, vă rugăm accesați www.itcamp.ro

Despre ASOCIATIA DEZVOLTATORILOR.NET

CodeCamp.ro este comunitatea dezvoltatorilor pasionați de software din Romania. Fiind unul din locurile de întâlniri virtuale ale specialiștilor în .NET din România, CodeCamp.ro ajută dezvoltatorii pe aceste tehnologii să învețe și să rămână la curent cu noutățile platformei. ITSpark.ro este o comunitate tehnică, utilă celor implicați în zona IT-Pro entry și mid-level care fie sunt la început, fie vor să învețe mai multe despre acest domeniu.

Confirmare pana la data: 28 mai 2012

Participare: Taxa de participare

Taguri: IT Camp 2012
Sponsori eveniment:
  • Microsoft Romania Microsoft Romania
  • Telerik Telerik
  • EBS EBS
Parteneri eveniment:
  • Transcent Transcent
  • Avaelgo Avaelgo
Parteneri media eveniment:
  • Chip Chip