Participă la ITCamp 2017 cu oferta de reducere de grup

Cluj Napoca - 3 mai 2017

Comunicat tip General in IT&C, Tehnologie, Internet

Până pe 24 mai 2017, vă puteți înregistra la ITCamp 2017 cu oferta de preț redus pentru grupuri. Bucurați-vă de eveniment împreună cu cel puțin încă un prieten și beneficiați de 15% reducere.


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 274

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 276
4
 The amount of enthusiasm for learning you manage to gather in one spot for two summer days is contagious. Keep the keen eye for details and valuable content and speakers in the agenda. We're happy to support you on the mission to make the most out of the passion for technology.  

Diana Tîrnovan, Event Architect, Accesa


Pentru mai multe detalii despre modul în care se poate face înregistrarea, vă rugăm să vizitați site-ul nostru, secțiunea Register.

Agenda este finală și conține descrierile detaliate ale sesiunilor, precum și gradele de dificultate ale acestora. Amintim mai jos cele patru sesiunile-keynote ale ITCamp2017:

     How to found, build and launch a Lean Startup, Mihail Rotenberg

     The Microsoft Cloud and Server Strategy, Ben Armstrong

     Assembly of Japanese bicycle requires peace of mind, Peter Leeson

     Strategies for securing your banks & enterprises, Jayson Street

Proaspăt actualizat, vă invităm să citiți interviul cu Peter Leeson, speaker care a făcut senzație anul trecut cu sesiunea sa { The Talk With No Title }.

De asemenea, vă așteptăm pe paginile noastre de Facebook (facebook.com/itcampro) / Twitter (twitter.com/itcampro) să ne lasați un comentariu sau un tweet cu sesiunea voastră preferată - mai exact, cea pe care nu doriți nici în ruptul capului să o ratați!

Sponsorii ITCamp 2017

Endava, Accesa, Evozon, Accenture, Siemens, Microsoft, NetMatch, Bitdefender, Macadamian, Steelcase, Likeit, Cloudbase Solutions, SDL, Fida Solutions, eventsXD, Avaelgo.

Partenerii ITCamp 2017

Mobzine, Crama Rotenberg, Cluj Business, Today Software Magazie, Cluj IT, Primaria Cluj Napoca , Buna Dimineata, I Like Cluj, Tech Academy, Ctrl-D, ANIS si Uber. Uber este partener de mobilitate al ITCamp 2017, astfel că participanții care nu au încercat Uber până acum beneficiază de o primă cursă gratuită, în limita a 25 de lei, dacă își fac un cont pe Uber.com/App și introduc în aplicație codul promoțional “ITCamp”.

Organizatorii conferinței

Comunitatea ITCamp (community.itcamp.ro) și Avaelgo (avaelgo.ro) vă  invită la cea de a șaptea ediție a Conferinței ITCamp în perioada 25-26 mai 2017 la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Conferința vizează profesioniștii IT și managerii cu rol decizional care doresc să fie la curent cu ultimele tehnologii, să-și îmbogățească cunoștințele tehnice și care urmăresc participarea la training-uri cu adevărat eficiente, bazate pe tehnologiile disponibile astăzi.