300 de copii nevoiasi au primit cadouri in campania umanitara de Craciun

BUCURESTI - 23 decembrie 2013

Comunicat tip General in ONG, Social, CSR

In cadrul campaniei umanitare “Ai vrea sa fii Mos Craciun pentru un copil din centrul de plasament?”, Asociatia Echipa Omenirii a ajuns cu pachete la peste 300 de copii defavorizati din Bucuresti si Singureni.

300 de copii nevoiasi au primit cadouri in campania umanitara de Craciun
 Am fost prezentă la una dintre cele mai frumoase lecţii deschise la care am participat ca şcolar permanent în acestă realitate! Vă mulţumesc tuturor!  

Maria, voluntar in campanie

Dupa o luna de pregatiri intense, campania umanitara a debutat cu o petrecere de Mos la centrul de plasament Ciresarii II, unde 50 de copii au cantat colinde, au primit cadouri generoase si s-au bucurat de atmosfera magica de sarbatori, alaturi de voluntarii asociatiei. Apoi Mosul s-a adunat de pe carari vazute si nevazute, a facut si mai multe pachete cu dulciuri, fructe, jucarii, haine, produse de igiena si cate si mai cate, pe care si astazi le mai duce, ajutat de voluntarii asociatiei, la copiii infestati cu HIV din Centrul Pilot „Andreea Damato“ de la Singureni, Centrul social Harap alb, Adăpostul de Zi şi Noapte „Copiii Străzii”, Scoala Speciala nr. 6, Asociatia Centrul Crestin Bucuresti.

Dorim sa multumim tuturor donatorilor nostri, persoane dornice sa contribuie la bucuria copiilor bolnavi sau nevoiasi de sarbatori cat si sponsorilor si sustinatorilor nostri: Scania, Scoala Mea, Parmafood, Cipita, Ateliere Des Ames, ArtDesign, Derex COM, Dacia 69, Liviu Pasat, Artex Services International.

Deasemenea, multumim cu recunostinta voluntarilor nostri care au contribuit cu toata daruirea la aceasta activitate.

Campania umanitara face parte din proiectul social "Aripi pentru viitor"

Despre ASOCIATIA ECHIPA OMENIRII

Echipa Omenirii este o asociație non-profit inființată în 2010, apolitică și neguvernamentală, a cărei misiune este să susțină unitatea familiei umane, integrarea în societate a tinerilor proveniți din mediile devaforizate, protejarea mediului, promovarea valorilor umane, educația pentru schimbare și sănătate, susținerea bunăstării sociale și drepturile omului.