Atelier de creatie cu flori presate - GreenArt

BUCURESTI - 3 septembrie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Asociatia Ecologica Turismverde va invita sa luati contact cu Arta verde (greenart).
GreenArts armonizeaza constant energiile prezente in spatiul in care traim, prin stimularea permanenta a energiei vitale, inlaturand energiile negative care ne perturba viata.

Atelier de creatie cu flori presate - GreenArt

In ambianta placuta a ceainariei Serendipity va invitam sa participati sambata, 4 septembrie intre orele 11.00 si 16.00 la prima experienta Green Art din Romania-Atelierul de flori presate, sustinut de artista Adela Talpes, membru al asociatiei noastre, care va va initia in arta florilor presate.

Arta florilor presate imortalizeaza si impartaseste tuturor bogatia de forme si culori a naturii, fiind prin excelenta o arta VERDE, care foloseste materiale organice, respectand principiile de baza ale vietii care pozitiveaza constant privitorul.

Greenart inspira respect si dragoste fata de natura, stimuleaza dialogul spiritual, incurajeaza apropierea dintre mediul social si cel natural, pastrand proportia in favoarea Naturii care ne sustine viata (social 49%, natura 51% ).

In esenta, Greenart ne ajuta sa ne transformam interiorul astfel incat sa ne bucuram permanent de linistea si armonia naturii doar prin simpla contemplare a unei opere de arta.

Pentru prima data in Romania, Adela Talpes, membra a World Wide Pressed Flower Guild propune un nou tip de feng shui, de data aceasta autohton, plin de energia locurilor binecuvantate de unde artista isi alege cu grija materialele.

Tablourile realizate cu maiestrie de Adela T. raspandesc in jur frumusetea tamaduitoare a naturii si pot fi vizionate aici: http://adescreations.wordpress.com/

In cadrul atelierului veti avea posibilitatea sa realizati propriile lucrari cu flori presate, punandu-va la incercare creativitatea si sensibilitatea artistica. Pentru detalii si rezervari dati click aici: http://www.serendipity-tea.ro/2010/08/atelier-artistic-de-flori-presate/

Despre Asociatia Ecologica Turismverde

Asociatia ecologista Turismverde prin membrii si voluntarii sai, militeaza pentru transmiterea respectului fata de natura si crede in potentialul fiecarei persoane atunci cand presteaza sau este beneficiarul unui serviciu turistic. De asemenea credem in vointa acestora de a adopta neobligat o atitudine protectoare fata de mediul natural. Asociatia incurajeaza noi forme de exprimare artistica avand la baza energia binefacatoare a naturii.
ing. ec. Constantin Serban
dir.Asociatia Ecologica Turismverde*
str. Garlei, nr 81, Corp B, (Universitatea Bioterra),
Sector 1, Bucuresti, CP 061125
tel: 0752644724
CIF:24703520
turismverde@gmail.com