RECUPART

Locul desfasurarii: LIBERTY CENTER

Organizator: Asociatia Ecosophia

Asociaţia ECOSOPHIA a lansat pe data de 24 noiembrie 2008 proiectul RECUPART. În cadrul acestui proiect toţi copiii reuniţi în cluburile” Împreună pentru natură” , alături de artişti plastici voluntari, vor demonstra că multe lucruri care pentru noi, adulţii, reprezintă deşeuri, copiii cu imaginaţie le pot transforma în obiecte decorative.
Vom construi cei mai frumoşi brazi de crăciun dar şi ornamentele necesare, din toate acele obiecte pe care, de obicei, le aruncăm cu atâta uşurinţă la gunoi.

Pe 23 decembrie 2008 brazii noştrii vor fi expuşi la LIBERTY CENTER, iar la ora 18, copiii vor susţine un spectacol scris şi regizat de ei, care are ca subiect nevoia de dragoste pentru natură.
Brazii sunt de vânzare! Aşa că, dacă doriţi să susţineţi campania „Împreună pentru Natură” de anul viitor, o puteţi face cumpărând unul! Banii obţinuţi ne vor ajuta să ne deplasăm, ca în fiecare an, în 9 Parcuri Naţionale, unde vom strânge deşeurile aruncate de oameni iresponsabili în păduri, poieni şi în albiile râurilor.

Mai multe amănunte despre noi şi activităţile noastre, găsiţi pe site-ul www.ecosophia.ro.

Vă aşteptăm!
Echipa ECOSOPHIA

Codruta Prunariu

Despre ASOCIATIA ECOSOPHIA

Vă aşteptăm la Grădina Zoologică Bucureşti, Strada Vadul Moldovei nr.4, sector 1.

Participare: Intrare libera