Reminder. Seminar de training: Mobilitate si cooperare culturala (Bucuresti, 27 octombrie 2006)

BUCURESTI - 28 septembrie 2006

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

ECUMEST (Bucuresti) si On-The-Move (Bruxelles) organizeaza o noua sesiune de formare a formatorilor axata pe teme precum continutul cultural in format digital si mobilitatea virtuala, motoare si bariere ale mobilitatii, retelele culturale - cai reale si virtuale catre cooperarea culturala.

Reminder. Seminar de training: Mobilitate si cooperare culturala (Bucuresti, 27 octombrie 2006)

Data limita de inscriere: 4 octombrie


In urma sesiunilor de training conduse de Corina Suteu in 2005 la Helsinki, Bucuresti si Paris pe temele mobilitatii si competentei interculturale in era spatiilor digitale, trei dintre participantii la acest program au acum ocazia de a dezvolta noi perspective in interiorul acestor problematici, propunind la rindul lor un nou format de training in acest cadru. Sanna Kangasluoma (FI), Cristina Farinha (PT) si Aleksandra Uzelac (HR) vor sustine o sesiune de training axata pe teme precum continutul cultural in format digital si mobilitatea virtuala, motoare si bariere ale mobilitatii, retelele culturale - cai reale si virtuale catre cooperarea culturala.

ECUMEST (Bucuresti) si On-The-Move (Bruxelles) organizeaza aceasta noua sesiune de formare a formatorilor in cadrul proiectului G2CC - Gateway to Cultural Collaboration finantat de Comisia Europeana.

Sesiunea de training va avea loc in ziua de 27 octombrie la Bucuresti. Acest seminar va fi reluat in data de 9 noiembrie in cadrul intilnirii IETM Mobile.Home de la Helsinki (pentru detalii vizitati www.ietm.org).

Trainingul este deschis organizatorilor, producatorilor, managerilor, artistilor sau profesorilor/formatorilor in domeniul managementului cultural interesati sa aprofundeze aceste teme, dar si in masura sa puna in practica si sa transmita mai departe continutul acestei sesiuni de formare.

Seminarul va avea loc la Centrul National al Dansului din Bucuresti, care este partenerul acestui eveniment. Limba de lucru va fi engleza.

Sesiunea este oferita in mod gratuit unui numar de 20 de participanti, selectia acestora urmind a fi facuta pe baza unui formular de inscriere (detalii mai jos). Cheltuielile de transport si de cazare sint in sarcina participantilor.

Pentru mai multe detalii asupra tematicii acestui seminar si pentru a descarca formularul de inscriere vizitati www.ecumest.ro. Data limita de inscriere: 4 octombrie. Va rugam sa trimiteti formularele de inscriere la adresa office@ecumest.ro.Despre Asociatia ECUMEST

Aceasta sesiune de formare face parte din proiectele de dezvoltare profesionala initiate de ECUMEST incepind cu primul curs de management cultural adresat tarilor Europei de est - programul ECUMEST (lansat in 1995).

Proiectul G2CC (Gateway to Cultural Collaboration) este sustinut de Uniunea Europeana - Directoratul General pentru Educatie si Cultura si este coordonat intr-un parteneriat activ de: ERICarts Institute, European Cultural Foundation/ Laboratory of European Cultural Cooperation, Fitzcarraldo Foundation si On-the-move Association.

Persoana de contact: Stefania Ferchedau, director executiv, ECUMEST
ecumest@ecumest.ro