Asociația Editorilor din România anunță numirea noului Director Executiv

BUCURESTI - 4 octombrie 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in Educatie / Cultura

Asociația Editorilor din România (AER) anunță numirea de la 01 octombrie 2011 a unui nou Director Executiv, în persoana lui Mihai MITRICĂ.

Asociația Editorilor din România anunță numirea noului Director Executiv

Asociația Editorilor din România (AER) anunță numirea de la 01 octombrie 2011 a unui nou Director Executiv, în persoana lui Mihai MITRICĂ. El o înlocuiește pe Cristina POTERĂȘOIU, care a decis să urmeze alte planuri de carieră.

Mihai MITRICĂ vine de pe poziția de editor la revista săptămânală de afaceri BUSINESS Magazin din cadrul MediaPro și are o experienţă profesională solidă de peste 10 ani în presa locală și națională, marcată prin mai multe premii ale comunităţii jurnalistice din România.

“Sper ca Mihai să-și aducă o contribuție semnificativă la proiectele Asociației şi îi doresc succes. În acelaşi timp, ţin să mulţumesc Cristinei pentru munca depusă alături de noi”, a spus Grigore ARSENE, preşedintele AER.

“Mulţumesc Consiliului Director AER şi domnului Arsene pentru încrederea acordată şi sper să mă ridic la înălţimea aşteptărilor domniilor lor”, a spus Mihai MITRICĂ.

Asociaţia Editorilor din România este principala organizaţie profesională a editorilor de carte din România și reunește editori din toate domeniile de interes cultural.

 

Grigore ARSENE                                                                      

Președintele Asociației Editorilor din România                        

Despre ASOCIATIA EDITORILOR DIN ROMANIA