COMUNICAT DE PRESĂ - Bookfest 2011

BUCURESTI - 16 mai 2011

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Asociaţia Editorilor din România şi Centrul Cultural al Republicii Ungare din Bucureşti, vă invită să participaţi la CONFERINŢA DE PRESĂ

Asociaţia Editorilor din România şi Centrul Cultural al Republicii Ungare din Bucureşti, vă invită să participaţi la CONFERINŢA DE PRESĂ care va avea loc miercuri 18 mai, începând cu ora 11.00, la sediul Centrului Cultural din str. Gina Patrichi (Orlando) nr. 8.

 

Conferinţa de presă are ca temă apropiata deschidere a Salonului internaţional al cărţii „Bookfest 2011“, Ungaria fiind ţara - invitat de onoare. Reprezentanţii media vor avea prilejul de a se întâlni cu organizatorii români şi maghiari ai amplei manifestări care este „Bookfest 2011.

 

La Conferinţa de Presă vor participa: Zoltán Bretter - director al Centrului Cultural al Republicii Ungare, Grigore Arsene - Preşedinte al Asociaţiei Editorilor din România, Cristina Poterăşoiu -Director executiv al Asociaţiei Editorilor din România, membri ai echipelor de organizare, reprezentanţi ai editurilor prezente la salonul de carte.

 

Vă aşteptăm!

Asociaţia Editorilor din România

Bucureşti, 16.05.2011

 

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să contactaţi:

Cristina  Poterăşoiu, tel. 0728327601  sau e-mail cristina@aer.ro

Despre ASOCIATIA EDITORILOR DIN ROMANIA

Asociatia Editorilor din Romania (AER) este cea mai importanta organizatie din industria cartii. Bookfest - Salonul cartii Bucuresti este un proiect initiat de AER si este deschis tuturot celor implicati in industria cartii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-editorilor-din-romania/comunicat-de-presa-bookfest-20112