“Alaturi de oameni, alaturi de mediu!”

BUCURESTI - 5 iulie 2010

Comunicat tip General in Social

Asociatia Environ lanseaza campania pentru ajutorarea sinistratilor care au de suferit in urma inundatiilor din Moldova - “Alaturi de oameni, alaturi de mediu!”.

“Alaturi de oameni, alaturi de mediu!”

Campania \\\'Alaturi de oameni, alaturi de mediu!\\\' se desfasoara timp de 25 zile, in perioada 5 iulie – 30 iulie.
Dincolo de aspectul umanitar, campania initiata de Asociatia Environ doreste sa atraga atentia asupra legaturii indisolubile intre om si natura in care traieste. Dimensiunea dezastrelor naturale ce se abat tot mai frecvent asupra noastra evidentiaza costul impactului actiunilor omului asupra mediului.
Asociatia Environ pune la dispozitie 4 centre de colectare in Bucuresti (Str Nicolae Carmfil Nr. 64, Sector 1, Str. Mihai Eminescu Nr. 236 – Sediul Serviciului de Ambulanta a Municipiului Bucuresti), Cluj (Str. Principala 504, Iclod) si Bacau ( Str. Izvoarele 117), unde in perioada desfasurarii campaniei de colectare, 05-30 iulie, donatiile se pot face zilnic intre orele: 10.00 – 18.00.
Echipa Environ face apel la cei care doresc sa ajute sinistratii, sa aduca lucruri de buna calitate si obiecte inca functionale. Puteti aduce la punctele de colectare obiecte de uz gospodaresc: paturi, saltele, haine, corturi, mobilier de mici dimensiuni, electrice sau electrocasnice folosite apa potabila si medicamente.
Asociatia Environ impreuna cu operatorul logistic preia cantitatile mai mari si de la sediile firmelor care doresc sa faca donatii.
Campania este sustinuta de SNRB (Sistemul National de Reciclare a Bateriilor), Salvati Delta si Dunarea, Societatea de Salvare din Bucuresti, Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti, Centrul de Excelenta pentru Dezvoltare Durabila (CEDD) si de membri ai Asociatiei Environ dintre care mentionam: Asesoft Distribution, Domo Retail, Singer Romania, ABN Systems, Global Expedition SRL.
Pentru orice intrebari si informatii privind campania va sta la dispozitie non stop linia de Call Center: 031.821.3333. precum si adresele de e-mail: intrajutorare@environ.ro; secretariat@environ.ro
“Sa demonstram ca respunsabilitatea noastra sociala in aceste momente se ridica la performantele la care actionam si in business, fiind pentru noi un mod de viata si nu un simplu obiectiv corporatist !”-a declarat Andrei Orban, Presedintele Asociatiei Environ.