Cafeneaua Fotografilor

BUCURESTI - 5 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Dupa numeroasele tabere, traininguri si cursuri de fotografie organizate cu succes, Fotografa.ro lanseaza un nou proiect, in parteneriat cu Funromtour : 'Cafeneaua fotografilor'.

Iubitorii de fotografie care doresc sa isi promoveze creatiile sunt invitati sa trimita un proiect foto in format Power Point, cu tema libera, la adresa de e-mail editor@fotografa.ro , alaturi de datele de contact [nume complet, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail], pana in data de 20 ianuarie.

Echipa Fotografa.ro va selecta 8 dintre cele mai bune proiecte pentru a fi prezentate in cadrul primei intalniri a 'Cafenelei fotografilor', care va avea loc luni, 26 ianuarie, intre orele 18.30-22.30, la Restaurant Planet din Bucuresti [situat pe strada Fluierului nr. 18, in imediata vecinatate a sediului PRO TV].

Finalistii vor fi anuntati prin e-mail, iar fiecare lucrare va fi prezentata prin videoproiectie, in 10-15 minute. Toate proiectele vor fi dezbatute si analizate de catre participantii la cafenea si de catre invitatul special al evenimentului, cunoscutul fotograf si cineast Francisc Mraz.

Pe langa cei 8 finalisti, la discutiile si dezbaterile de la Cafenea poate participa orice alt iubitor de fotografie, cu conditia sa-si confirme prezenta la adresa de e-mail editor@fotografa.ro pana la data de 20 ianuarie.

Ioana Filipas

Despre Asociatia Euroarte

Asociatia Euroarte, organizatie non-profit ce are ca scop principal promovarea artelor vizuale, a organizat pana acum cu succes urmatoarele evenimente culturale cu focus pe fotografie:
- Workshop de fotografie cu Ami Vitale;
- Tabara de fotografie Eforie 2008;
-Tabara foto „Ecvestru” de la Sâncrai, jud. Covasna;
-Tabara de fotografie de la Busteni;
-Expozitie foto Bucuresti, Busteni;
-Expozitie de fotografie „Egalitatea de gen” la Bruxelles.

editor@fotografa.ro
office@fotografa.ro