EuroArt Expo

BUCURESTI - 3 mai 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Asociatia Euroarte va invita la expozitia foto EuroArt Expo, ce prezinta cele mai bune imagini realizate pe parcursul EuroArt Camp.
Expozitia este gazduita de casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti, in perioada 1- 14 mai si va fi vernisata miercuri 5 mai 2010, ora 12.30, in Calea Plevnei, 61, Hol Parter.

Eruptia vulcanica si prezenta norului de cenusa deasupra Europei au pus la indoiala de mai multe ori insasi desfasurarea proiectului, generand in cele din urma modificari in agenda initiala a EuroArt Camp, precum si absenta a 7 din cei 30 de participanti asteptati la tabara.

In ciuda impedimentelor, a emotiilor participantilor, a noptilor petrecute in aeroporturi si gari, toti cei 22 de tineri reuniti de pasiunea comuna pentru arta fotografica s-au remarcat prin creativitate si spirit de echipa. Agenda saptamanii EuroArt Camp a fost destul de incarcata, cuprinzand workshopuri foto si video, foto safari, seri interculturale, jocuri si alte metode de invatare non-formala.

Tinerii artisti care expun la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti in perioada 1 – 14 mai 2010 sunt: Leonid Mechik, Juan Francisco Carreras García, Pablo Piqueras Pérez , Fuensanta Cano García, Leandro Campillo Picón, Petr Smejkal, Lenka Hruskova, Martin Handl, Kamila Jerabkova, Ramona Sanigova, Bora Gökalp, Cansu Akdut, Hacer Duygu Yeşilkayalı, Mert Hüseyin Hüroğlu, Muratcan Karagöz, Ioana Filipas, Tudor Platon, Doria Dragusin, Radu Spiridon, Laurentiu Constantin, Andrada Damian si Pedro Martinez Perez.

Va asteptam cu drag la Casa de Cultura a Studentilor!

Proiectul EuroArt Camp este Finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune.
Blogul proiectului: www.euroartcamp.blogspot.com.

Nota: Acest proiect este finantat cu sustinere din partea Comisiei Europene. Aceasta comunicare reflecta doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi facuta responsabila pentru utilizarea informatiei pe care o contine.

Despre Asociatia Euroarte

Asociatie Euroarte/ Fotografa.ro este un ONG cu focus pe activitati fotografice si de arte vizuale.

Principalele scopuri ale activitatii Asociatiei Euroarte sunt:
1. promovarea culturii si a valorilor culturale romanesti, europene si universale,
2. identificarea, initierea, proiectarea, sustinerea si derularea unor proiecte, programe si activitati de natura sociala, culturala, ecologica, sportiva si in alte domenii care prezinta un impact pozitiv contribuind la afirmarea valorilor culturale si democratice moderne.

Proiectele derulate pana in prezent de Asociatia Euroarte sunt:
• Film documentar \\\'\\\'Casa cu pisici\\\' coproductie cu TVR Craiova;
• Cafeneaua fotografilor, 4 editii;
• Homo Videns - exprimare vizuala pentru tineri cu dizabilitati auditive si de vorbire; Proiect Finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune;
• Photo Happening de 1 Martie;
• Cursuri de fotografie si video;
• Workshop de fotografie cu Ami Vitale;
• Tabara de fotografie Eforie 2008;
• Tabara foto \\\'\\\'Ecvestru\\\' de la Sancrai, jud. Covasna;
• Tabara de fotografie de la Busteni;
• Expozitie foto Busteni, 2007-2008;
• Expozitie de fotografie \\\'Egalitatea de gen\\\' la Bruxelles, 2008;
• Revista online de fotografie www.fotografa.ro cu galerie de portofolii.


Andrea Blaga - 0743 216761
office@fotografa.ro