Chestionare-az.ro unul dintre cele mai complexe site-uri de chestionare

Cluj - Napoca - 24 iulie 2017

Comunicat tip General in Auto

Chestionare-az.ro a devenit rapid unul dintre cele mai apreciate site-uri pentru soferii profesionisti dar si pentru soferii incepatori. Cu o activitate de peste 5 ani in domeniul portalurilor cu chestionare in domeniul auto chestionare-az.ro este in continua crestere avand tot mai multi utilizatori multumiti de serviciile oferite.

chestionare-az.ro

chestionare-az.ro

Despre Chestionare-az.ro

Acest portal a luat nastere in anul 2012 sub numele de bestworkromania.ro la acea data fiind primul site care oferea chestionare pentru obtinerea atestatelor profesionale eliberate de ARR.

Pentru a satisface nevoile utilizatorilor, in anul 2015 au fost adaugate si chestionare auto pentru permisul de conducere identice cu cele din aplicatia de chestionare a DRPCIV iar site-ul si-a schimbat denumirea in chestionare-az.ro.

Chestionarele de pe chestionare-az.ro

Intrebarile din chestionarele pentru atestatele profesionale sunt preluate de pe site-ul Autoritatii Rutiere Romane. Aceste intrebari sunt aceleasi pe care candidatii la examenul pentru certificatele profesionale le vor intalni la examenul teoretic la ARR.

La sfarsitul fiecarui chestionar aplicatia de pe site-ul chestionare-az.ro,  genereaza prin apasarea unui buton un chestionar nou cu intrebari diferite de cele dinainte, intrebarile fiind alese aleatoriu dintr-o baza de date.

Administratorii site-ului au dorit ca aplicatia de chestionare sa simuleze perfect examenul teoretic pentru obtinerea permisului de conducere sau a atestatului profesional dar si sa poata fii accesata de pe orice dispozitiv si din orice locatie cu o simpla conexiune la internet fiind accesibil si de pe telefon, tableta,  laptop sau alte dispozitive mobile.

Aceste chestionare auto drpciv sunt actualizate periodic  cu fiecare modificare a legislatiei in vioare.

Feedback-ul utilizatorilor acestor chestionare auto drpciv pe site-ul chestionare-az.ro

Utilizatorii chestionare-az.ro au posibilitatea sa citeasca legislatia rutiera direct pe site, sa invete semnificatia indicatoarelor rutiere acestea fiind explicate.  

Au la dispozitie un mediu de invatare unde pot rezolva toate intrebarile posibile pentru categoria de permis pe care doresc sa o obtina, dupa care pot sa-si testeze cunostintele completand un chestionar identic cu cel de la examenul teoretic cu politia.

Feedback-ul utilizatorilor este de obicei pozitiv, majoritatea utilizatorilor fiind foarte multumiti dupa folosirea aplicatiei de chestionare auto drpciv sau a celei pentru atestatele profesionale.