Ateliere de Joaca pentru Copii si Parinti

BUCURESTI - 17 august 2010

Comunicat tip General in ONG

Bucureşti, sambata si duminica 21-22 august 2010, incepand cu ora 10.00, GIA – Group Initiative for Animals va invita la Atelierele de Joaca pentru Parinti si Copii.

GIA va scoate la joaca! Copiii cu varste intre 4 si 10 ani impreuna cu parintii lor sunt invitati la Atelierele dedicate bunei-dispozitii si amuzamentului, menite sa incurajeze si sa dezvolte latura creativa a copiilor, dar si sa vina cu informatii noi si interesante despre lumea animalelor. Atelierele de Joaca pentru Copii si Parinti includ activitati practice, jocuri de dezvoltare a personalitatii, totul desfasurandu-se intr-o atmosfera distractiva si relaxata.

Impartiti pe grupe de varsta, copiii vor participa la activitatile specifice. Vor fi introdusi in lumea magina a artei japoneze de pliere a hartiei – origami; vor invata sa faca bijuterii, sa picteze diverse obiecte sau sa se deseneze; vor invata poezii si cantece; vor modela plastilina, rezolva puzzleuri si realiza colaje; vor invata sa costruiasca casute pentru pasari sau chiar si custi pentru prietenii lor patrupezi.

Jocurile de autocunoastere sau de comunicare vor dezvolta latura sociala a copiilor, ii vor invata sa comunice mai bine si sa isi dezvolte armonios personalitatea. Printre altele, copiii vor invata cum sa devina stapani responsabili de animalute sau cum sa fie in siguranta in preajma acestora. Copiii vor fi provocati sa dezbata anumite teme, vor participa la jocuri de antreprenoriat sau de largire a cunostintelor in privinta animalelor. Distractia va continua apoi prin participarea la lectii de dresaj sub supravegherea specialistilor de la RingStar Club, si vor primi premii oferite de Maxi Pet.

Nici parintii nu se vor plictisi, caci le-am pregatit momente speciale in cadrul carora se vor distra, se vor juca si vor descoperi lucruri interesante.

Pret bilet: 14 ron/participant

Suportul de lucru va fi oferit de catre organizatori.

Fondurile colectate in cadrul evenimentului vor fi folosite pentru ajutorarea animalelor fara stapan.

Pentru rezervari: office@gia.org.ro, tel. 0722.261.254

Parteneri: RingstarClub

Parteneri media: Goingout.ro, bucharest-guide.ro, idieta.ro, animalutze.com

Despre GIA - GROUP INITIATIVE FOR ANIMALS

Prin activitatile sale, asociatia GIA – Group Initiative for Animals urmareste imbunatatirea calitatii vietii oamenilor si animalelor din Romania, promovand relatia om - mediu inconjurator – animale, bazata pe respectul pentru viata in toate formele ei.
Gia desfasoara:
•Proiecte educative pentru promovarea drepturilor animalelor
•Actiuni de adoptii
•Programe de sterilizari pentru animale cu si fara stapan
•Programe de terapie prin animale
•Programe de educare si responsabilizare a proprietarilor de animale
Rezervari: office@gia.org.ro, tel. 0722.261.254
office@gia.org.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-gia/ateliere-de-joaca-pentru-copii-si-parinti