Conferinta de presa

BUCURESTI - 8 februarie 2011

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, ONG, Social

Avem placerea sa va invitam la conferinta de presa "Maidanezii - Intre mit si realitate", organizata de GIA - Group Initiative For Animals, care va avea loc in data de 9 februarie 2011, ora 11:30, la Hotel Parliament Bucuresti.

Scopul conferintei este cel de a clarifica situatia actuala a cainilor fara stapan din Bucuresti, rezolvand astfel o serie de dileme cu care se confrunta populatia si presa. In acelasi timp, in cadrul conferintei vor fi prezentate posibilele solutii ale acestei probleme, asa cum au fost ele propuse in discutiile cu autoritatile. Se vor rezuma atat starea de lucruri actuala, sustinuta cu date, cat si nivelul actual de activitate al ONG-urilor si al autoritatilor. La conferinta vor participa reprezentanti GIA, medici veterinari si specialisti in comportamentul canin, care va vor sta la dispozitie pentru intrebari.Ne propunem ca, la sfarsitul acestei conferinte, sa reusim sa facem lumina asupra acestei probleme atat de controversate, de interes imediat.

GIA - Group Initiative For Animals este o organziatie non-guvernamentala, sustinuta din fonduri proprii, care are ca activitate recuperarea, tratarea, sterilizarea si plasarea in adoptie a animalelor comunitare. Deasemnea, avem la activ proiecte de sterilizare in masa (maratoane de sterilizare folosind clinici mobile), evenimente de caritate in favoarea animalelor fara stapan (Orasul Animalelor, Cook&Soul), si mentinerea legaturii cu organizatiile internationale dispuse sa acorde ajutor Romaniei in aceasta problema. Va steptam cu drag miercuri dimineata, si va rugam sa confirmati participarea prin reply la e-mail, sau telefonic.

Jeanette Ganciu

Communications Manager - GIA Group Initiative For Animals0040 721 112332 mariejeanne@jeanette.ro http://gia.org.ro

Hotel ParliamentSala de ConferinteAdresa : str. Izvor, nr. 106, sector 5, Bucuresti Telefon: +4021 411 9990 Fax: +4021 411 9991 Email: info@parliament-hotel.ro http://www.parliament-hotel.ro/Harta: http://www.parliament-hotel.ro/ro/contact.php

Despre GIA - GROUP INITIATIVE FOR ANIMALS

Asociaţia GIA – Group Initiative for Animals a luat fiinţa în mai 2007, membrii fondatori avand în spate ani de experienţa în salvarea animalelor fără stăpân.Prin activitaţile sale grupul GIA urmareşte imbunataţirea calitaţii vieţii oamenilor şi animalelor din Romania, promovand relaţia om - mediul înconjurator – animale, bazata pe respectul pentru viaţa în toate formele ei:·Promovarea dreptului animalelor la o viaţă decentă, bazată pe respect şi asigurarea unei bune calităţi a vieţii·Protejarea acestora de abuzuri şi suferinţe·Crearea unei societăţi mai bune, prin îmbunătăţirea relaţiei om-animal, dezvoltând şi promovând programe prin care animalele pot ajuta oamenii (copii, oameni cu nevoi speciale, persoane cu dizabilităţi, persoane în vârstă etc).