Scoala de vara gratuita pentru tinerii pasionati de HR

BUCURESTI - 12 mai 2015

Comunicat tip General in HR

HR Club (Asociatia Profesionistilor in Resurse Umane din Romania) ofera tinerilor pasionati de domeniul posibilitatea de a participa gratuit la scoala de vara de resurse umane HR Club Next Generation, editia a IX-a. HR Club investeste in pregatirea si instruirea viitoarei generatii de profesionisti in resurse umane, misiunea Asociatiei fiind dezvoltarea profesionala a intregii comunitati de resurse umane din Romania.

Scoala de vara gratuita pentru tinerii pasionati de HR
 Participarea la Scoala de Vara HR Club Next Generation mi-a deschis ochii asupra posibilitatilor pe care le au tinerii pe piata muncii. Un proiect superb, in urma caruia imi privesc viitorul profesional cu luciditate sporita si mult entuziasm.  

Malina Iorga, participant HR Club Next Generation editia a VIII-a

   

Astfel, HR Club invita studentii in an terminal si masteranzii care doresc sa urmeze o cariera in resurse umane sa se inscrie la scoala de vara HR Club Next Generation 2015, program gratuit pentru 16 tineri selectati in urma unui proces in doua etape. Prima etapa consta in evaluarea CV-urilor si a eseurilor transmise pe tema "In contextul economic actual, care crezi ca sunt principalele 3 initiative/actiuni care contribuie la mentinerea angajamentului si loialitatii angajatilor?", iar a doua etapa este cea de intervievare a candidatilor selectati in urma primei etape de selectie. Termenul limita de inscriere este 31 mai 2015. Detalii despre procesul de aplicare sunt disponibile pe website-ul Scolii de vara HR Club Next Generation 2015.

 

Ajuns la cea de a IX-a editie, proiectul constituie platforma de formare si lansare a noilor varfuri de generatie din domeniul resurselor umane. In timpul celor doua saptamani de cursuri ce se vor desfasura in perioada 6-17 iulie, timp de 8 ore pe zi, tinerii pasionati si proactivi vor participa la seminarii si traininguri sustinute de profesionisti de renume din domeniul resurselor umane, vor avea sesiuni de lucru in echipa si vor face vizite de companii, familiarizandu-se astfel cu domeniul resurselor umane si cu reala complexitate a acestuia.

 

In decursul celor 8 editii anterioare, peste 150 de studenti au avut ocazia sa se intalneasca cu mai bine de 130 de tutori cu o impresionanta experienta in domeniul resurselor umane, membri HR Club - consultanti, traineri si practicieni din marile companii romanesti si multinationale.

 

Aproximativ 60% dintre alumni scolii de vara lucreaza deja in resurse umane in Romania sau in afara tarii. Alti 20% dintre acestia isi continua studiile in domeniu sau activeaza in ONG-uri. De asemenea, o parte dintre studenti au primit oferte de angajare sau stagii de practica in domeniul resurselor umane chiar de la tutorii scolii de vara.

 

Pentru mai multe informatii referitoare la procesul de aplicare puteti vizita website-ul proiectului HR Club Next Generation, editia a IX-a  si pagina de Facebook: HR Club Next Generation, sau puteti scrie direct la adresa roxana.mares@hr-club.ro.

 

HR Club multumeste partenerilor Scolii de vara HR Club Next Generation: Parteneri anuali HR Club 2015 – BCR Pensii, Grupul Trend Consult; Parteneri de continut – Millward Brown Romania, PeliFilip. 

Despre Asociatia HR Management Club

HR Club este asociatia profesionistilor in resurse umane din Romania. Infiintat in anul 2004, misiunea HR Club este de a incuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea si promovarea celor mai bune practici in domeniu.
In prezent, HR Club are un numar de 400 de membri, din peste 300 de organizatii ce activeaza in principalele industrii din Romania. HR Club este membru al Asociatiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) si membru al Federatiei Mondiale a Asociatiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA). Din august 2013, HR Club este membru in Consiliul Economic si Social.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-hr-management-club1/scoala-de-vara-gratuita-pentru-tinerii-pasionati-de-hr