TEDxBucharest 11 Noiembrie 2011

BUCURESTI - 21 octombrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate, HR, CSR

Intra cu TEDxBucharest in universul “ideilor ce merita impartasite”

Vino cu noi la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, casa TEDxBucharest 2011, pe 11 noiembrie. Pe parcursul zilei vei cunoaste povestile a peste 20 de speakeri, dar nu numai: experienta TEDxBucharest 2011 va fi completata de expozitii inedite si ateliere interactive, precum si multe alte surprize! Pentru participare inscrie-te pe www.TEDxBucharest.ro/inscriere/ pana pe 31 Octombrie 2011.

TEDxBucharest 11 Noiembrie 2011
 Ideas worth Spreading 

TED

TEDxBucharest va pregateste pentru toamna anului 2011 o „furtuna” de idei. Pe 11 noiembrie 2011 vom explora cerul cu ajutorul celui mai mare telescop, in vorbele lui Joe Liske; vom admira desenul si arta prin ochii lui Dan Perjovschi; vom analiza „vocea din interior” care ne pune pe drumuri alaturi de Uca Marinescu; vom intelege arhitectura prin ochii lui Edmmund Bately; Toma Coconea ne va spune ce este extrem pentru el; Nina Jamal ne va arata care este puterea individului in lupta imptriva schimbarilor climatice negative, iar Christian Busch ne va purta pe caile antreprenoriatului.

Pe scurt, la TEDxBucharest 2011 afli cum mediocrul poate deveni extraordinar, in viata de zi cu zi. Pe langa povestile de pe scena, TEDxBucharest te inreaba si pe tine – tu cum vezi lumea? Fii in sala pe 11 noiembrie si afla cum poti sa contribui la construirea unui maine mai interesant!

Inregistrarea pentru TEDxBucharest este obligatorie si se poate face pana la data de 31 octombrie, ora 23:00, accesand siteul www.tedxbucharest.ro, la sectiunea „inscriere”. Rezerva-ti locul si fii unul din cei 1000 de agenti ai gandirii si actiunii progresive!

Multumim partenerilor nostri: Fundatia Post-Privatizare, Adobe, Grand Cinema Digiplex, Acer, BRD, Hostway si Discovery Channel.

Eveniment sustinut de: TVR Info, Radio Guerrilla.

Multumim prietenilor nostri de la Ropot, Romania Pozitiva, Liberinmiscare si Incubator107. 

Parteneri media: 9AM, Wall-Street, eJobs, HotNews, Cariere, Romania Business Insider, Smilemedia.ro, Agora, City Compass, Finantare.ro, Cariereonline.ro, Avocatnet.ro, Ziarul Financiar, Aida.

Despre TEDxBucharest

In spiritul “idei care merita impartasite”, TED a creat TEDx. TEDx este o platforma de evenimente locale, organizate independent, ce aduna oameni care sa impartaseasca o experienta tip TED. Evenimentul nostru se numeste TEDxBucharest, unde x = eveniment TED organizat independent. TEDxBucharest este un eveniment non-profit organizat voluntar de o echipa de tineri profesionisti.

Despre TED                    

TED este o organizatie non profit devotata ideilor care merita impartasite. A Inceput acum 25 de ani ca o conferinta de patru zile tinuta In California si a ajuns astazi o conferinta globala care anual invita liderii lumii sa-si prezinte ideile in 18 minute. Discursurile lor pot fi apoi accesate gratuit pe TED.com. Printre vorbitorii TED se numara si Bill Gates, Al Gore, Gane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Phillipe Stark, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende, Gordon Brown.

Despre Grand Cinema Digiplex

Situat în Zona Comercială Băneasa, Grand Cinema Digiplex este un cinematograf premium, echipat cu tehnologii de ultimă generaţie în materie de proiecţie, sunet şi lumini, care le oferă cinefililor posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de opţiuni. Grand Cinema Digiplex este cel mai mare cinematograf complet digitalizat din ţară, acoperind o suprafaţă  totală de ​​14.000 mp şi oferind peste 2600 de locuri de vizionare. Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema Digiplex destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor în cele mai bune condiţii. Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City. Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vă rugăm să vizitaţiwww.grandcinemadigiplex.ro.

Despre ASOCIATIA INCUB

Incub is a community of active people who are passionate about their work
and the impact it has on others. Our work is at the crosspoint of science, art,
culture, technology and design.