Asociatia InfoSPEED


Descrierea companiei Asociatia InfoSPEED

Despre Diverta
Diverta este un brand al RTC Holding – unul din cele mai mari grupuri de retail si distributie din Romania. Diverta reprezinta cea mai mare retea de magazine media din Romania, cu peste 90 de locatii deschise in 41 de orase.


Despre Fundatia RTC
Misiunea fundatiei RTC este cresterea si ridicarea nivelului de cultura si civilizatie in mediul in care traim. Credem ca societatea progreseaza prin accesul oricarei persoane la educatie, cultura, invatamant. Stim ca potentialul uman este nelimitat, iar talentul construieste epoci noi. Actiunile noastre sunt amprentele pe care le lasam societatii: sprijinirea institutiilor de invatamant si a programelor de educatie alternativa, promovarea educatiei, culturii, invatamantului la toate nivelele, stimularea dezvoltarii potentialului uman si promovarea talentelor din randul copiilor si tinerilor, activitati cu caracter filantropic, de suport social, comunitar.


Despe Asociatia InfoSPEED
Asociatia InfoSPEED a fost infiintata in 2007 pentru a sustine segmentul tinerilor scolari si gimnaziali cu programe speciale pe noile tehnologii didactice de invatare. Beneficiind de expertiza INFOSPEED, compania mama, a devenit cea mai importanta organizatie din domeniul educatiei permanente si a dezvoltarii abilitatilor pe viata (lifelong learning) axata pe cele mai noi metodologii de invatare si procesare a informatiei la nivel mondial, reunind cei mai buni experti la nivel national si tehnologii de invatare patentate, unice in lume.
Membru EDUGATE - Consortiul Roman pentru Educatia Copiilor si Tinerilor Supradotati si Talentati. Sansa ta pentru un succes mai mare in viata!

Comunicate Asociatia InfoSPEED :

Vezi toate comunicatele companiei Asociatia InfoSPEED.