Te invitam la "KIDPRENORIADA" - primul festival de antreprenoriat pentru copii din Cluj-Napoca

Cluj - Napoca - 22 septembrie 2021

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, ONG

In data de 26 septembrie, duminica, Asociatia Kidprenor - Copilul Antreprenor, cu sprijinul Primariei si al Consiliului Local Cluj-Napoca, organizeaza prima editie a festivalului de antreprenoriat pentru copii - Kidprenoriada.

Timp de o zi, copiii din Cluj care isi doresc sa descopere tainele antreprenoriatului, vor avea parte de ateliere,jocuri și prezentari care sa le starneasa interesul pentru acest domeniu. Vor avea ocazia sa se inspire din micile afaceri ale altor copii antreprenori și sa discute cu oameni care si-au urmat pasiunea.
Nici entertainmentul nu va lipsi, astfel pe scena noastra se vor desfasura momente de dans, magie si multe altele.

Te asteptam la KIDPRENORIADA!

Te asteptam la KIDPRENORIADA!

 „Copiii ar trebui sa fie expusi inca de mici la aceste concepte de tip antreprenorial, cat inca mintea lor le poate transpune la nivel de joaca. Astfel, vor vedea procesul de castigare a banilor ca pe o joaca atunci cand vor crește mari." 

Bogdan Cotiso Nistorica - cofondator Kidprenor

Asteptam toti copiii cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, impreuna cu parintii lor, sa participe la atelierele si jocurile noastre.

Activitatile vor fi astfel structurate incat cei mici sa dobandeasca sau macar sa se familiarizeze cu cateva principii sanatoase de viata si de business. Vom lucra la mentalitate, prin joaca.Mentalitate care o sa ii ajute la scoala, afara, in fata blocului, in interactiunea cu celilalti copii si cu adultii din jurul lor.

Pentru cei mai mici, vom avea amenjat un Magic Corner, cu baloane, pictura pe fata si alte activitati potrivite varstei lor.

Printre invitatii noastri speciali se numara si Bogdan Cotiso Nistorica - cofondator si mentor Kidprenor - care va sustine un atelier in care le va vorbi copiilor despre pasiuni si despre cum pot sa isi monetizeze pasiunea.

Adriana Gog - instructor Relax Kids - va sustine un atelier practic de Relax Kids, oferindu-le copiiilor cateva instrumente utile in gestionarea emotiilor, a stresului si a anxietatii. 

Cristian Guna - magicianul Clujului - ne va incanta cu un spectacol de magie si cu povestea lui magica.

Va asteptam duminica, 26 septembrie, intre orele 12:00 - 18:00, in Parcul Rozelor, zona Skatepark, pentru o zi de poveste.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-kidprenor-copilul-antreprenor/te-invitam-la-kidprenoriada-primul-festival-de-antreprenoriat-pentru-copii-din-cluj-napoca