Conferinta Stiintifica Internationala Lumen 2011

Locul desfasurarii: Iasi

Organizator: Asociatia Lumen

Centrul de Cercetari Socio Umane Lumen si Editura Lumen in colaborare cu Universitatea Al.I.Cuza Facultatea de Filosofie si Stiinte Social Politice din Iasi,  Universitatea Valahia din Targoviste- Facultatea de Drept si Stiinte Sociale, Universitatea de Stat din Moldova,Chisinau, Facultatea de Drept, Universitatea Mihail Kogalniceanu Facultatea de Drept Iasi, Universitatea Petre Andrei Facultatea de Drept Iasi, va invita sa participati la Conferinta Nationala cu participare Internationala: Logos, Universalitate, Mentalitate, Educatie, Noutate, 2011. Organizata cu ocazia aniversarii a 10 ani de activitate a Asociatiei Lumen Conferinta se va desfasura in Iasi in zilele de 18-19 februarie.

Comitetul de organizare:- Dr.Antonio Sandu- presedinte Asociatia Lumen Iasi;- Drd. Daniela Feraru Universitatea Al.I.Cuza din Iasi;- M A asistent cercetare Elena Unguru- Centru de Cercetari Socio Umane Lumen;- M A asistent cercetare Simona Ponea-  Lumen Research Centre U K; - Asistent cercetare Bianca Vlasa –Centru de Cercetari Socio Umane Lumen;- Ciprian Nichiforescu- ARAS, Iasi; - M A Mihaela Hurduc- CARITAS, Iasi;

Taxa de participare la Conferinta este de:-100 lei pentru cei care participa cu o singura lucrare si 130 lei pentru cei care participa cu doua lucrari (sectiuni diferite).  In pret este inclusa mapa continand: programul conferintei, brosura cu abstracte, diploma de participare. Deasemenea participantii vor primi la adresa pe care o vor mentiona dupa data de 20 Mai- 2011, volumele conferintei pe CD; Cei care doresc participarea la cina festiva isi vor achita consumatia, aceasta nefiind inclusa in taxa de conferinta;* Pentru autorii care au publicat in cei 10 ani la Editura Lumen taxa de participare la conferinta este de 70 lei pentru o  singura sectiune si 100 lei pentru participarea la doua sectiuni. - Suplimentar optional 150 lei (pentru 10 exemplare) pentru cei care doresc editia tiparita a volumului conferintei in care este publicata lucrarea (in una dintre limbile de publicare: romana, engleza); - Suplimentar optional 200 lei (cate 5 exemplare pentru fiecare limba de publicare) pentru cei care doresc editia tiparita a volumului conferintei in ambele limbi de publicare.Editura Lumen este Editura acreditata C.N.C.S.I.S. Centrul de Cercetari Socio Umane Lumen este atestat de Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica ca Centru de Cercetari.

 Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati www.edituralumen.ro

   

Despre ASOCIATIA LUMEN

Programe editoriale derulate de Asociaţia şi Editura Lumen pe perioada 2005-2008 :
Programul de Promovare a Tinerilor Cercetători în perioada 2005-2007 desfăşurat cu două sesiuni anuale.
În Program au fost înscrise 1230 de materiale din care au fost acceptate spre publicare 168 materiale. 142 dintre acestea au făcut obiectul unor volume individuale de autor, iar 47 au fost publicate în volume colective. (Mai multe informaţii pe site ul editurii www.edituralumen.com)
Programul Naţional de Debut Literar Lumen 2007
În cadrul acestui Program au fost primite în total peste 300 de materiale din care 22 de tineri scriitori sunt acceptaţi şi vor debuta ca tineri scriitori (au fost luaţi în calcul doar tinerii scriitori cu care a fost semnat contract editorial).
Editura Lumen este recunoscută ca editură ştiinţifică de către CNCSIS.
Editura Lumen are o reţea naţională de distribuţie fiind prezentă în librării din judeţele: Bucureşti, Braşov, Constanţa, Cluj, Caraş Severin, Dolj, Iaşi, Sibiu, Timişoara, în Depozite de carte, şi Agenţii de difuzare a cărţii precum şi prin principalele librării virtuale existente.
Editura Lumen realizează cataloage ale tuturor apariţiilor sale editoriale pe care le transmite difuzorilor de carte şi bibliotecilor promovând astfel cărţile publicate şi autorii acestora.
Editura noastră are de asemenea onoarea de a fi prezentă cu stand propriu la diverse târguri şi expoziţii de carte (Kilipirim Bucuresti 2008, Caravana Gaudeamus Craiova 2008, Librex Iasi 2008, Librex 2007 Iaşi, Bookfest Bucureşti iunie 2007, Salonul de carte ştiinţifică CNCSIS 9 Iaşi 2006, Salonul de Carte pentru Copii şi Tineret Vaslui 2006 etc.)

Confirmare pana la data: 18 February 2011

Participare: Taxa de participare