Editurii Lumen are un nou site internet

Iasi - 21 iulie 2005

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Editura Lumen din Iasi are un nou site propriu la adresa edituralumen.com>
Prin intermediul acestui site, persoanele interesate pot fi la curent cu activitatea editoriala a Editurii Lumen, si pot intra in contact cu reprezentantii Editurii pentru a realiza impreuna cele mai eficiente proiecte editoriale.

Editura Lumen s-a constituit in martie 2003 ca sectiune distincta in cadrul Asociatiei Lumen.
Incepand cu mai 2004 in jurul Editurii Lumen si a Centrului Virtual de Resurse Asistenta Sociala . Ro s-a constituit Consortiul Editorial Lumen reunind Editura Lumen, Editura Cristal, Editura Expert Projects, si Asistenta Sociala . Ro
Domenii de activitate ale Editurii Lumen
Editare de carte
Editura Lumen impreuna cu Editurile partenere din cadrul Consortiului Editorial Lumen are pana in prezent peste 120 titluri aparute in domenii precum sociologie, asistenta sociala, psihologie, limbi staine, filosofie, istorie, arheologie, parapsihologie, esoterism, literatura.
Revista de Cercetare si Interventie Sociala (Holt Romania si Universitatea Al I Cuza Iasi - Departamentul de Sociologie si Asistenta Sociala). Revista a ajuns in prezent la nr 6. O editie virtuala a acesteia este disponibila in cadrul Asistenta Sociala ro
Revista de Cultura Ekpirosis (2002)
Elaborare si publicare brosuri si materiale informationale
Editura Lumen a elaborat si publicat (pentru diversi beneficiari) peste 80 de brosuri si materiale informationale complexe.
Servicii editoriale directe
Publcare de carte in regia autorului Daca doriti sa publicati o carte in cadrul Editurii Lumen (cu exceptia programelor editoriale obisnuite care vor fi afisate periodic in cadrul site ului nostru), va putem oferi solutia editarii de carte in regie proprie a autorului. Costurile sunt minime fata de cele existente pe piata, tirajul minim solicitat fiind de 100 exemplare.
Alte servicii editoriale
Tiparituri promotionale, pliante, brosuri, calendare, etichete.
Serviciile editoriale includ conceptie grafica maketare si tiparire
Servicii Editoriale pe internet
Realizare de site uri de la un site simplu de prezentare pana la solutii complete de e-commerce, portaluri etc
Publicatii multimedia
Editura Lumen realizeaza prezentari multimedia constand in CD, uri DVD uri de prezentare a firmei, a produsului etc.
Cel mai nou element de promovare a imaginii personale si de firma Carti de vizita pe CD. La dimensiunea si forma unei carti de vizita obisnuite, un CD de prezentare pe care se poate inscriptiona o intreaga prezentare multimedia.
Aparitiile Editurii Lumen pot fi achizitionate de pe portalul www.librariavirtuala.com
Puteti de asemenea sa realizati o comanda sau sa ne contactati pentru servicii editoriale direct pe adresa Editurii Lumen lumen@asociatialumen.ro sau editura@edituralumen.ro

Despre Asociatia Lumen

Asociatia Lumen este o Organizatie Non- Guvernamentala care deruleaza programe informationale, educationale si culturale.

Editura Lumen este o editura specializata in carte stiintifica in domeniul socio-uman filosofie, socilologie, asistenta sociala, pedagogie etc.

Sandu Antonio

presedinte Asociatia Lumen

lumen@asociatialumen.ro