Miss Craciunita 2005 Fii chiar tu vedeta noastra !

Iasi - 1 noiembrie 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Un inedit concurs de frumusete Miss Craciunita Online 2005 va este oferit de Ofertespeciale.info si Craciun2005.ro
Pot participa la acest concurs fete cu varsta intre 18 si 30 ani , atat fotomodele profesioniste, cat si amatoare.

Miss Craciunita 2005 Fii chiar tu vedeta noastra !


Pentru a se inscrie la concurs o concurenta trebuie sa completeze formularul cu datele reale (acestea nu vor fi facute publice decat cu acordul modelului) . Dupa completarea formularului concurenta va trebui sa ne trimitia prin e-mail la adresa admin@euromarket.ro 3 fotografii pentru a fi postate pe portalul www.ofertespeciale.info iar operatorii nostri vor activa profilul candidatei care va apare in paginile concursului!
Conditiile de participare a concurentelor sunt simple :
- din cele 3 fotografii trimise va trebui ca doua din ele sa infatiseze concurenta in intregime din fata si respectiv profilul, a treia ramanand la latitudinea concurentei.
-sa ai minim 18 de ani
- fara limite de inaltime
Ofertespeciale.info nu vor valida acele fotografii care au un caracter explicit erotic sau pornografic, sau care prezinta nuditate.
Vizitatorii portalurilor www.ofertespeciale.info si www.craciun2005.info vor putea vota pentru concurente. Castigatoare va fi desemnata cea care intruneste cele mai multe voturi. De asemeni premii speciale vor fi oferite de sponsorii Craciun2005.ro
Modelele care doresc vor fi promovate catre firme , pentru a avea oportunitatea de a fi selectate pentru samplinguri si evenimente promotionale in perioada Craciunului.
In joc, momentan, se afla un singur premiu in valoare de peste 300 Usd, dar misterul acestuia il vom dezvalui in data de 20 Decembrie 2005. In data de 25 Decembrie 2005, in functie de voturile cumulate vom anunta pe siteurile WWW.craciun2005.ro , www.ofertespeciale.info si cele ale partenerilor castigatoarea concursului.
Statisticile in timp real, privind numarul de concurente inscrise in concurs si numarul de voturi cumulate, vor fi afisate in permanenta pe siteul nostru.
IMPORTANT: Prin sistemele noastre de mediatizare, putem sa optam pentru promovarea acestui concurs si concurentele sale in toate siteurile partenere care doresc acest lucru, in presa scrisa, media, newsletter, etc.. astfel vom contribui la cresterea popularitatii modelelor si concurentelor participante la acest concurs.

Despre Asociatia Lumen

Va reamintim ca www.craciun2005.ro Portalul Ofertei tale de Craciun este realizat prin intermediul www.ofertespeciale.ro . de catre Asociatia Lumen si Euro Market Advertising.
Oferte speciale . ro prezinta o suita de portaluri specializate pentru diverse ocazii promotionale speciale. Craciun2004.ro a atins in perioada de maxim a functinarii sale (1-20 decembrie 2004) o medie de 3000 vizitatori pe zi.
In perioada Sfantului Valentin s-a ajuns la un trafic zilnic de 3500 vizitatori.
In perioadele dintre sarbatori special ilustrate, portalul ofertespeciale.info inregistreaza un numar mediu de 1700 vizitatori pe zi.
Obiectivul nostru pentru Craciun2005.ro este sa depasim 10 000 vizitatori zilnic. Pentru a atinge acest obiectiv vom realiza promovarea portalului atat online cat si prin mass media scrisa si audiovizuala.
Portalul nostrum contine: oferte de cadouri, magazin online, colinde, retete specifice pentru Craciun si Revelion, Felicitari virtuale, Miss Craciun 2005, Scrisori pentru Mos Craciun, Concursuri cu premii.

Informatii suplimentare pe www.ofertespeciale.info
Sau www.craciun2005.ro
mail office@craciun2005.ro
Antonio Sandu & Ionut Socol
Brand Manageri Craciun2005.ro

office@craciun2005.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-lumen/miss-craciunita-2005-fii-chiar-tu-vedeta-noastra