Politica agricola comuna

Iasi - 30 octombrie 2005

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Editura Lumen a lansat volumul Politica agricola comuna, autor Oana Mihaela Salomia.Politica agricola comuna

Politica agricola comuna prezinta elementele semnificative cu privire la principalele masuri de reforma adoptate,printre care initierea sistemului de plati unice, reforma celor mai importante organizatii comune din piata, modificari aduse Politicilor Agricole Comune din perspectiva aderarii celor noi 10 state. Sunt prezentate de asemenea noile elemente de reforma din 2004, relatia dintre Uniunea Europeana si Organizatia Mondiala a Comertului, implicatiile pentru Romania ale Politicilor Agricole Comune, studii de impact in domeniul agriculturii, principalele masuri prevazute la incheierea negocierilor de aderare a Romaniei la UE in 2004, programul SAPARD in ROmania.
Volumul a aparut in cadrul editiei a IIa a Programului de promovare a tinerilor cercetatori.

Despre Asociatia Lumen

Va reamintim ca Editura Lumen in parteneriat cu Euro Market Advertising organizeaza cea de a IIIa selectie nationala de lucrari stiintifice realizate de tineri cercetatori in domeniile : asistenta sociala, sociologie, politologie, psihologie, filosofie, stiinte juridice, stiinte economice, lingvistica, literature, jurnalism si teologie.

Pot fi trimise spre publicare lucrari de licenta, master (care au caracter stiintific) , lucrari propuse la simpozioane, referate sustinute in cadrul doctoratului, referate si teme de cercetare originale, sustinute la Universitati din tara si din strainatate, etc.

Lucrarile selectionate vor fi publicate in cadrul Editurii Lumen, fie in volume individuale fie in volume colective, in functie de dimensiunile lucrarii si evaluarea potentialului de piata a materialului supus publicarii.

Selectia se desfasoara in perioada octombrie - decembrie iar acceptarea se realizeaza in ordinea primirii materialelor.


Informatii suplimentare pe adresa de e-mail
lumen@asociatialumen.rowww.edituralumen.com
office@craciun2005.ro
www.magazin.craciun2005.ro
Director Editura Lumen
Antonio Sandu
lumen@asociatialumen.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-lumen/politica-agricola-comuna