Comunicate Asociatia Magistratilor din Romania

Compania Asociatia Magistratilor din Romania a emis 3 comunicate de presa

 • Asociatia Magistratilor din Romania are noi organe de conducere cu care va continua sa militeze pentru reforma reala a justitiei.

  Asociatia Magistratilor din Romania are noi organe de conducere cu care va continua sa militeze pentru reforma reala a justitiei.

  BUCURESTI - 28 martie 2005

  Asociatia Magistratilor din Romania, membra a Uniunii Internationale a Magistratilor si a Asociatiei Europene a Magistratilor, in sedinta Conferintei Nationale a Magistraturii (adunarea generala a asociatiei) din ziua de 26 martie 2005 de la Bucuresti, in prezenta reprezentantilor a 29 de filiale judetene, a hotarat continuarea eforturilor si demersurilor pemtru determinarea si monitorizarea autoritatilor romane in realizarea unei reale reforme a justitiei. Totodata, au fost luate masuri pentru reorganizarea activitatii asociatiei, inclusiv alegerea noilor organe de conducere ale asociatiei.    comunicatul de presa

 • ASOCIATIA MAGISTRATILOR DIN ROMANIA

  BUCURESTI - 23 ianuarie 2005

  Consiliul Director al Asociatiei Magistratilor din Romania (A.M.R), in sedinta sa din 22.01.2005, a hotarat sa se adreseze Consiliului Superior al Magistraturii si Ministrului Justitiei cu privire la necesitatea rezolvarii unor probleme stringente ce afecteaza credibilitatea si imaginea justitiei.
      comunicatul de presa

 • ALEGERILE PENTRU CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII

  BUCURESTI - 23 noiembrie 2004


  Consiliul Director al ASOCIATIEI MAGISTRATILOR DIN ROMANIA, organul executiv al acestei asociaţii, s-a întrunit în conferinţa de la Sovata din data de 20.11.2004, pentru a lua o poziţie unitară în privinţa reformei în justiţie, considerând că magistraţii sunt cei mai in măsură să cunoască efectele acesteia asupra sistemului judiciar.
      comunicatul de presa