Comunicate Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane

Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane

Compania Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane a emis 10 comunicate de presa

 • expozitie pictura pe sticla teofilia juravle

  BUCURESTI - 10 martie 2016

  ANAV – Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane vă invită joi, 17 martie 2016, ora 19.00, în spațiul cultural multifuncțional GALLERY din str. Leonida nr 9-11, București, la vernisajul expoziției de pictură pe sticlă a artistei TEOFILIA JURAVLE .    comunicatul de presa

 • versus, expozitie, fotografie, pictura, grafica, animatie, anav, gallery

  BUCURESTI - 23 februarie 2016

  ANAV - Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane vă invită la V E R S U S, prima expoziţie de grup a membrilor fondatori si de onoare ai asociaţiei: Andrei Păcuraru, Dana Dociu, Georges Medawar, Irina Bejenaru, Maria Butnaru, Mirela Trăistaru și Sorin Bejenaru. Evenimentul reprezintă un demers artistic în forţă, inspirat de celebrul basm românesc „Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte”. Vernisajul expoziției va avea loc joi, 25 februarie 2016, în spațiul cultural Gallery din str. Leonida nr. 9-11, București, la ora 19.00.    comunicatul de presa

 • “WEST MEETS EAST” – A Cultural Book Exchange 2015 / 2016 - Expoziție internațională de carte-obiect

  BUCURESTI - 23 noiembrie 2015

  UNIVERSITATEA NAṬIONALĂ DE ARTE BUCUREŞTI în parteneriat cu ASOCIAŢIA NAṬIONALĂ PENTRU ARTE VIZUALE CONTEMPORANE organizează în spațiul cultural GALLERY din str. Leonida nr.9-11, în perioada 3-14 decembrie 2015, expoziţia internaţională de carte - obiect “WEST MEETS EAST” – A Cultural Book Exchange 2015 / 2016.

  Proiectul ”WEST MEETS EAST” - A Cultural Book Exchange are ca scop schimbul de idei, cunoştinţe şi inspiraţie între artişti care aparţin unor continente şi sisteme socio-culturale diferite.

  Baza proiectului o constituie colaborarea pe plan artistic începută în aprilie 2009, dintre Joanne Luongo (Warwick, U.S.A.) și Daniela Frumuşeanu (Bucureşti, România). În urma acestei colaborări au rezultat 8 expoziţii de carte-obiect, desfășurate între anii 2009-2015, organizate în America și România.    comunicatul de presa

 • expoziție pictură smaranda milu nemethi lucruri marunte

  BUCURESTI - 9 noiembrie 2015

  ANAV - Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane organizează expoziția de pictură "Lucruri mărunte" a artistei Smaranda Milu Nemethi. Vernisajul acestei expoziții are loc în spațiul cultural GALLERY , din strada Leonida nr. 9-11, București, pe data de 20 noiembrie 2015, ora 20.00. Curatorul acestei expoziții este Mirela Trăistaru, membru de onoare al ANAV și artist de renume mondial.

  Colecția “Lucruri mărunte” este o serie de picturi în ulei realizate de artista Smaranda Milu, născută Nemethi, la 16 iulie 1981, în Carei. Artista, absolventă de arte plastice, cu studii și cu participări la expoziții în țară și în străinătate, după o perioadă de absență de pe scena artistică, revine în atenția publicului cu o nou filozofie.    comunicatul de presa

 • Expoziție de SCULPTURĂ – Virgil MOGOȘANU

  BUCURESTI - 20 octombrie 2015

  ANAV – Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane vă invită vineri, 23 octombrie 2015, ora 19.00, în spațiul cultural multifuncțional GALLERY din str. Leonida nr 9-11, București, la vernisajul expoziției de sculptură a artistului Virgil MOGOȘANU.

  Petre Virgiliu Mogoşanu, în mod premeditat sau nu, a imaginat un proiect artistic unde importantă este sugestia de lectură. Caracterul deschis al pieselor sale, cu multe şi bogate sugestii, poate fi perceput atât de un vizitator avizat, cât şi de cei care calcă pentru prima dată pragul unei săli de expoziţii.
      comunicatul de presa

 • curs, fotografie, liceeni, studenti, diafragma, iso, timp expunere

  BUCURESTI - 13 octombrie 2015

  Cui se adresează?
  Cursul de fotografie pentru elevi și studenți se adresează în primul rând celor care pun pentru prima oară mâna pe un aparat foto și vor să învețe elementele de bază de fotografiere folosind și alte moduri decât cel „Automat”. În al doilea rând, atelierele îi vor ajuta și pe cei vor să aprofundeze noțiunile de bază din fotografie, celor care au câteva cunoștințe în domeniu și vor să și le îmbunătățească, precum și persoanelor care vor să afle câteva secrete de estetică fotografică.

  Ce oferă?
  Cursul de fotografie pentru elevi și studenți oferă noțiuni teoretice și practice de bază despre tehnică (timp de expunere, diafragmă, ISO, format imagini, white balance, câmp de profunzime, etc), estetică, artă fotografică, culoare, importanța luminii și a umbrei, compoziție, genuri fotografice, prelucrare imagini, tips & tricks-uri, pregătire și evaluare portofoliu, expoziție de final de curs .
      comunicatul de presa