Protectia Consumatorilor - Bruxelles - Adunarea Generala a Asociatiilor de Protectia Consumatorilor

BUCURESTI - 16 decembrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

A.N.P.C.P.P.S. Romania - In data de 8 decembrie, in urma participarii la Adunarea Generala a Asociatiilor de Consumatori a avut loc Sedinta Colegiului Permanent in vederea informarii acestuia cu privire la mesajul transmis de catre domnul Markos Kyprianou, comisarul pentru sanatate si protectia consumatorilor cat si a Politicii strategiei in domeniul Consumatorilor pentru anul 2006 al Uniunii Europene.

Protectia Consumatorilor - Bruxelles - Adunarea Generala a Asociatiilor de Protectia Consumatorilor

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Produselor si Serviciilor din Romania, cu Secretariatul General in Bucuresti, str. Splaiul Independentei, nr. 202A, et. 11, ap. 26, sector 6, tel/fax: 031-402.26.32 a participat, la invitatia Comisiei Europene, in perioada 5-6 decembrie la Adunarea Generala a Asociatiilor de Consumatori 2005, la sediul Comisiei Europene de la Bruxelles prezidata de domnul Markos Kyprianou, comisarul pentru sanatate si protectia consumatorilor cat si de dl. Sigisbert Dolinschek, secretar de stat pentru protectia consumatorilor al Comisiei Europene si dna. Marianne Thyssen, membra a Parlamentului European - afaceri interne si protectia consumatorilor.

Prezenta A.N.P.C.P.P.S. Romania la aceasta reuniune se inscrie in recunoasterea acestei asociatii pe plan european cat si a activitatii acesteia in domeniul implicarii in apararea intereselor si drepturilor legitime ale consumatorilor, fapt certificat si prin parteneriatele incheiate atat la nivel european cat si international cu organizatii de renume cum ar fi QPBC-Quality Brands Protection Committee, Active Citizenship Network, ADICAE - Asociación de Consumidores y Usuarios de Bancos, Cajas, Seguros y Productos financieros, Warwickshire County Council Trading Standards Service, AK-Oberosterreich, Workability Europe, The Anti-Counterfeiting Group of India.

In data de 8 decembrie, in urma participarii la Adunarea Generala a Asociatiilor de Consumatori a avut loc Sedinta Colegiului Permanent in vederea informarii acestuia cu privire la mesajul transmis de catre domnul Markos Kyprianou, comisarul pentru sanatate si protectia consumatorilor cat si a Politicii strategiei in domeniul Consumatorilor pentru anul 2006 al Uniunii Europene.

La Adunarea Generala a Asociatiilor de Consumatori, din partea A.N.P.C.P.P.S. Romania a participat o delegatie compusa din 4 persoane din conducerea Asociatiei printre care si Vice-Presedintele A.N.P.C.P.P.S. Romania ce detine si functia de presedinte al Programului National pentru Protectia Consumatorilor dl. Eduard Gabriel Matei.


Secretariat General
Director
Anca Nedelcu

Tel: 021-316.27.70
Mobil: 0747-273.343
e-mail: anca.nedelcu@anpcppsr.ro

Despre Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Produselor si Serviciilor din Roma

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Produselor si Serviciilor din Romania, cu Secretariatul General in Bucuresti, str. Splaiul Independentei, nr. 202A, et. 11, ap. 26, sector 6, tel/fax: 031-402.26.32 a participat, la invitatia Comisiei Europene, in perioada 5-6 decembrie la Adunarea Generala a Asociatiilor de Consumatori 2005
Secretariat General
Director
Anca Nedelcu

Tel: 021-316.27.70
Mobil: 0747-273.343
e-mail: anca.nedelcu@anpcppsr.ro
anca.nedelcu@anpcppsr.ro