LANSARE PROIECT "MICII ECOLOGIŞTI"

Locul desfasurarii: TULCEA

Organizator: ASOCIAŢIA NATURALE

Asociaţia Naturale va invită să participaţi la conferinţa de lansare a proiectului “Micii ecologişti”, finanţat de Administraţia Fondului pentru Mediu, 2007-2008, în data de 14.02.2008, ora 11:00, Sala de Conferinţe a Hotelului Esplanada, etaj 7, Str. Portului FN, Faleză, Tulcea, Jud. Tulcea. Proiectul “Micii ecologişti” se adresează elevilor cu vârste cuprinse între 11 şi 13 ani din cadrul a minim 5 şcoli din judeţul Tulcea care vor beneficia de o pregătire ecologică complexă în cadrul a două etape distincte:
Instruirea teoretică şi practică va fi structurată în cadrul a 3 module predate de instructori cu experienţă în domeniul protecţiei mediului!
Cea de-a doua etapă se va desfăşura în cadrul unei locaţii agroturistice din Delta Dunării unde sunt pregătite o mulţime de activităţi ecologice antrenante şi concursuri surpriză!

Activităţile vor fi implementate cu sprijinul şcolilor selectate în cadrul proiectului şi au ca drept scop insuflarea valorilor ecologice tinerilor şi dezvoltarea unui comportament ecologic de protejare a mediului înconjurător; principalelor norme legislative şi de protecţia mediului, antrenarea tinerilor în activităţi ecologice şi de educare a publicului, respectarea mediului, păstrarea curăţeniei, atât în comunitate, cât şi în zonele extra-comunitare, colectarea deşeurilor, ecologizarea şi înfrumuseţarea spaţiilor verzi sunt doar câteva din subiectele care vor fi abordate atât teoretic cât şi practic în cadrul proiectului.
ctului.
Specializată pe probleme de protecţia mediului, Asociaţia Naturale este furnizor de servicii de training şi formare/perfecţionare profesională autorizat de Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor.

ASOCIAŢIA NATURALE
Str. Păcii, nr. 80, Etaj 1, Camera 1
Tulcea, Judeţul Tulcea

Despre ASOCIATIA NATURALE

SC Advisory Delta SRL, aplicantul principal al proiectului, este o firmă de consultanţă avand o experienţă notabilă în furnizarea de servicii de formare profesională de calitate.
AFCN, este un finanţator public care organizează consultări cu operatorii culturali şi cu reprezentanţii Ministerului Culturii şi Cultelor din România, pentru stabilirea unei strategii de finanţare a culturii.
AFCN contribuie la creşterea interesului opiniei publice faţă de cultură, participarea directă la actul cultural şi cresterea numărului de consumatori avizaţi de cultură.

Participare: Intrare libera