Lansarea site-ului www.romania-ucraina.ro

Locul desfasurarii: RomaniaRomania

Organizator: Asociatia Naturale

Asociatia Naturale anunta lansarea site-ului www.romania-ucraina.ro, realizat in cadrul proiectului “Servicii mobile de consultanta pentru IMM-urile din regiunea de granita”.
Sunteti interesati sa initiati o afacere in Ucraina, sau doriti sa aflati mai multe despre piata de piata ucraineana?

Site-ul www.romania-ucraina este un instrument util si usor de accesat atat pentru firmele romanesti cat si pentru cele ucrainene interesate sa isi sa isi dezvolte afacerile in Ucraina, respectiv Romania.

Cu o interfata interactiva, site-ul pune la dispozitia utilizatorilor trei versiuni: romana, ucraineana si engleza. Principalele servicii accesibile online:
- inregistrarea in baza de date a proiectului si utilizarea resurselor informationale
- postarea ofertei dumneavoastra online pentru a fi vizualizata de firme din Ucraina
- vizualizarea ofertelor de colaborare introduse de firmele ucrainene
- posibilitatea de a ne adresa indrebari legate de piata ucraineana, adaptate la specificul afacerii dumneavoastra, in sectiunea speciala de consultanta

Parteneri din plan local, taxe, impozite, inregistrarea unei firme in Ucraina, formalitati de import/export, aspecte legislative, personal calificat? Specialisti din cadrul proiectului va vor facilita accesul spre informatiile de care aveti nevoie!

In cadrul proiectului pot beneficia de servicii gratuite firmele romanesti si ucrainene situate sau care doresc sa isi localizeze afacerile in special in zona de frontiera romano-ucraineana: regiunile Odessa, Ivano-Frankivsk, Cernivtsi si Zakarpatya, respectiv judetele Tulcea, Suceava, Botosani, Maramures si Satu Mare.

Aceste servicii va sunt furnizate in cadrul proiectului “Servicii mobile de consultanta pentru IMM-urile din regiunea de granita”(cod Perseus RO 2004/016-942.01.01.16), finantat prin “Programul de Vecinatate Romania-Ucraina 2004-2006”, Phare CBC 2004, implementat de Asociatia Naturale, Tulcea, Romania in parteneriat cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura a Judetului Tulcea si Fondul de Suport pentru Antreprenoriat din Reni, Ucraina, in perioada decembrie 2006 – noiembrie 2007.

Asociatia Naturale
Str. Pacii, nr. 80, Etaj 1, Camera 1, Tulcea, Judetul Tulcea
Tel/fax: 0240-515368

Despre ASOCIATIA NATURALE

SC Advisory Delta SRL, aplicantul principal al proiectului, este o firmă de consultanţă avand o experienţă notabilă în furnizarea de servicii de formare profesională de calitate.
AFCN, este un finanţator public care organizează consultări cu operatorii culturali şi cu reprezentanţii Ministerului Culturii şi Cultelor din România, pentru stabilirea unei strategii de finanţare a culturii.
AFCN contribuie la creşterea interesului opiniei publice faţă de cultură, participarea directă la actul cultural şi cresterea numărului de consumatori avizaţi de cultură.

Participare: Intrare libera