SEMINAR DE LUCRU PENTRU IMM-uri, CERNIVTSKI, UCRAINA

Locul desfasurarii: UCRAINACERNIVTSKI

Organizator: ASOCIATIA NATURALE

Pe data de 20 septembrie 2007,ora 10:00 in Sala de conferinte a Fondului de Dezvoltare Antreprenoriala din Cernivtski , va avea loc ultimul seminar de lucru pentru IMM-urile din regiunea ucraineana de granita desfasurat in cadrul proiectului “Servicii Mobile de consultanta pentru IMM-urile din regiunea de granita”(RO 2004/016 – 942.01.01.16).
Proiectul este finantat prin “Programul de Vecinatate Romania-Ucraina 2004-2006” implementat de Asociatia Naturale, Tulcea, in parteneriat cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura a Judetului Tulcea si Fondul de Suport pentru Antreprenoriat din Reni, Ucraina, in perioada decembrie 2006 – noiembrie 2007.
In cadrul seminarului, firmele ucrainene participante vor beneficia de consultanta gratuita individuala pentru dezvoltarea oricarui tip de relatii economice transfrontaliere cu Romania, primind solutii de afaceri practice si flexibile adaptate la specificul fiecarui domeniu economic.

Scopul declarat al proiectului este intensificarea relatiei de colaborare dintre mediul de afaceri ucrainean si cel romanesc din regiunea de granita: judetele Botosani, Suceava, Satu Mare, Maramures, Tulcea, regiunile Odessa, Cernivetski, Ivano-Frankievsk, Zakarpatska.
Obiectivul principal este oferirea de sprijin IMM-urilor din regiunea de granita romano-ucraineana, pentru stimularea comertului transfrontalier.ASOCIATIA NATURALE
str. Pacii, nr. 80,
Etaj 1, Camera 1
Tel/fax: 0240-515368


Despre ASOCIATIA NATURALE

SC Advisory Delta SRL, aplicantul principal al proiectului, este o firmă de consultanţă avand o experienţă notabilă în furnizarea de servicii de formare profesională de calitate.
AFCN, este un finanţator public care organizează consultări cu operatorii culturali şi cu reprezentanţii Ministerului Culturii şi Cultelor din România, pentru stabilirea unei strategii de finanţare a culturii.
AFCN contribuie la creşterea interesului opiniei publice faţă de cultură, participarea directă la actul cultural şi cresterea numărului de consumatori avizaţi de cultură.

Participare: Intrare libera