SEMINAR DE LUCRU PENTRU IMM-URI ÎN SATU MARE

Locul desfasurarii: Satu Mare

Organizator: ASOCIATIA NATURALE

Pe data de 22.10.2007, ora 10:00, în Sala "Consilii XXI " a Consiliului Judeţean Satu Mare, va avea loc seminarul de lucru pentru IMM-uri, desfăşurat în cadrul proiectului PHARE “Servicii mobile de consultanţă pentru IMM-urile din regiunea de graniţă”.
În cadrul seminarului vor fi expuse informaţii cu privire la oportunităţile de afaceri din Ucraina şi firmele interesate vor putea beneficia de consultanţă gratuită individuală privind dezvoltarea oricărui tip de relaţii economice transfrontaliere în regiunile ucrainene aflate la graniţa cu România.
Parteneri locali, taxe, importul sau exportul de mărfuri pe piaţa vecină, transportul bunurilor peste graniţă? Specialişti ucraineni vor răspunde la toate întrebările specifice!
Aceste servicii sunt oferite în cadrul proiectului "Servicii Mobile de consultanţă pentru IMM-urile din regiunea de graniţă" (Cod Perseus: RO 2004/016-942.01.01.16) finanţat prin Programul de Vecinătate România - Ucraina 2004-2006, Phare CBC 2004, implementat de Asociaţia Naturale, Tulcea, în parteneriat cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a Judeţului Tulcea şi Fondul de Suport pentru Antreprenoriat din Reni, Ucraina, în perioada decembrie 2006 – noiembrie 2007.
Asociatia Naturale, Str. Pacii, nr. 80, Etaj 1, Camera 1, Tulcea, Judetul Tulcea
Tel/fax: 0240 515368

Despre ASOCIATIA NATURALE

SC Advisory Delta SRL, aplicantul principal al proiectului, este o firmă de consultanţă avand o experienţă notabilă în furnizarea de servicii de formare profesională de calitate.
AFCN, este un finanţator public care organizează consultări cu operatorii culturali şi cu reprezentanţii Ministerului Culturii şi Cultelor din România, pentru stabilirea unei strategii de finanţare a culturii.
AFCN contribuie la creşterea interesului opiniei publice faţă de cultură, participarea directă la actul cultural şi cresterea numărului de consumatori avizaţi de cultură.

Participare: Intrare libera