Intalnire Nationala Zilele ClubFord 2009

Targu Ocna - 3 aprilie 2009

Comunicat tip General in Auto

Asociatia Club Ford Romania organizeaza, in perioada 1 - 3 mai 2009, prima Intalnire Anuala a Club Ford. Membrii forumului http://www.clubford.ro si membrii Asociatiei se vor intalni pentru un weekend in Targu Mures.

Scopul primei Intalniri Anuale Club Ford este aceea de a reuni posesorii de Ford si de a-i angrena in doua zile de evenimente, care creeaza oportunitatea de a suda comunitatea creata on-line si intarita prin intermediul intalnirilor locale.

Prima zi a intalnirii va avea aspecte interesante in orasele in care se vor forma coloanele de participanti, ce pornesc spre Targu Mures. Odata ajunsi, in seara de 1 mai, toti participantii la intalnire vor petrece impreuna.

2 mai este ziua-eveniment: incepand cu ora 10, Fordurile participantilor se vor aduna pe Aeroportul Targu Mures. Coloana de masini astfel creata va defila prin oras intre orele 11:00 si 13:00, urmand a se intoarce pe aeroport pentru actiuni care constau prezentarea masinilor membrilor, drive test cu modelele Fiesta, Ka, Focus, Mondeo si Kuga oferite de dealeri Ford, precum si pentru diverse concursuri cu premii oferite de ClubFord, sponsori si parteneri.

Evenimentul este deschis tuturor posesorilor de Ford indiferent de anul de fabricatie, model sau de apartenenta la Asociatie sau Forum.

Seara de 2 mai se incheie cu o noua petrecere, urmand ca ziua de 3 mai sa fie destinate odihnei, aprofundarii relatiilor si pregatirilor pentru drumul de intoarcere.

Organizatorii evenimentului au contactat Guiness World Book of Records pentru a documenta si inregistra “cea mai mare coloana de masini Ford”.

Pana in prezent, sunt confirmate pentru participare 100 de masini, dar organizatorii preconizeaza un numar de cel putin 120 de Forduri.

Despre Asociatia Non Profit Club Ford Romania

Asociaţia ClubFord România a fost înfiinţată cu scopul de a încuraja utilizarea şi conservarea autovehiculelor Ford în condiţii tehnice corecte. Ca scop secundar, asociaţia va urmări crearea unei comunităţi cât mai mari de proprietari şi utilizatori de vehicule Ford în România. Aceasta intalnire este prima de acest gen organizata de catre Club Ford România.
Ionut STOCA (presedinte Asociatie), telefon: 0724669963, email: ionut.stoica@clubford.ro
Bogdan Cristian VOICU (secretar Asociatie), telefon: 0722720841, email: bogdan.voicu@clubford.ro