Zilele ClubFord 2011

BUCURESTI - 19 mai 2011

Comunicat tip General in Auto, Social

Asociatia ClubFord Romania organizeaza, pentru al 3-lea an consecutiv, intalnirea nationala a comunitatii posesorilor si iubitorilor marcii Ford. Zilele ClubFord 2011 vor avea loc la Ramnicu-Valcea, in complexul turistic Cozia-Caciulata, in perioada 11-13 iunie.

Zilele ClubFord 2010 @ Brasov

Zilele ClubFord 2010 @ Brasov

 Asociatia ClubFord Romania organizeaza, pentru al 3-lea an consecutiv, intalnirea nationala a comunitatii posesorilor si iubitorilor marcii Ford. Zilele ClubFord 2011 vor avea loc la Ramnicu-Valcea, in complexul turistic Cozia-Caciulata, in perioada 11-13 iunie. Peste 200 de masini si 300 de pasionati de Ford sunt asteptati sa profite de weekendul prelungit ocazionat de sarbatoarea Rusaliilor. Dupa ce, pe parcursul zilei de vineri, 10 iunie, participantii la eveniment se vor aduna din toate judetele tarii, ziua de sambata, 11 iunie va marca deschiderea oficiala a Zilelor ClubFord 2011 printr-un party in cadrul caruia se vor intari prieteniile legate in anii trecuti, la intalniri si pe forum. Duminica, 12 iunie, Fordurile vor arbora cu mandrie insemnele evenimentului si vor defila in coloana pe un traseu care va zona din jurul complexului turistic Cozia-Caciulata. La revenirea din defilare toti participantii vor fi provocati sa participe la diverse concursuri – concursul de viteza intre masini impinse de echipe de 4 fordisti, “Masina ClubFord 2011”, “Recunoaste modelul de Ford dupa fragmente de imagini” si alte actiuni similare. Intregul eveniment este organizat in regim de voluntariat de membri ai Consiliului de Administratie al Asociatiei ClubFord Romania, dar si de simpli forum-isti extrem de prezenti in mediul on-line si la orice gen de activitati ale comunitatii. Deoarecere se doreste pastrarea nivelului de calitate ridicat din anii trecut cu care au fost obisnuiti participantii, eforturilor organizatorilor se adauga sustinerea venita din partea sponsorului principal Repsol, una dintre primele 10 companii petroliere din lume. Repsol este reprezentata oficial prin Motus CEE, un jucator important pe piata de lubrifianti din Romania, cu peste 13 ani de experienta, milioane de litri comercializati si care totodata a pus bazele Repsol Racing Team Romania, compusa din echipaje prezente in Campionatul National de Raliu si Motocross. Contributia acestora se va face simtita atat in chestiuni ce tin de organizare, cat si in oferirea de premii la toate concursurile organizate. Pasionatii de Ford, precum si alte firme interesate sa sustina evenimentul pot afla detalii de pe http://www.zileleclubford.ro.

Despre Asociatia Non Profit Club Ford Romania

Asociaţia ClubFord România a fost înfiinţată cu scopul de a încuraja utilizarea şi conservarea autovehiculelor Ford în condiţii tehnice corecte. Ca scop secundar, asociaţia va urmări crearea unei comunităţi cât mai mari de proprietari şi utilizatori de vehicule Ford în România. Aceasta intalnire este prima de acest gen organizata de catre Club Ford România.

Taguri: clubzileleRomaniaFordClubFord